fbpx
 
FBI FBI

Modul șocant în care a fost deslușit misterul în cazul a două crime, mamă și fiică. Dezvăluirea de pe patul de moarte


După 24 de ani de la dispariția lor, rămășițele unei mame și ale fiicei sale au fost descoperite în Virginia de Vest, ca urmare a unei mărturisiri făcute pe patul de moarte.

Larry Webb a recunoscut că le-a ucis pe Susan Carter și pe fiica ei, Natasha „Alex” Carter, când aceasta avea doar zece ani, scrie CNN.

Confesiunea a fost făcută în fața unui anchetator, la începutul acestei luni, conform declarațiilor procurorului districtual Benjamin Hatfield, într-o conferință de presă.

În anul 2000, Susan și fiica ei locuiau în casa lui Webb. În urma unei dispute privind niște bani dispăruți, pe care Webb îi suspecta că au fost furați și cheltuiți de Susan Carter, acesta a împușcat-o pe femeie. Webb a explicat că a simțit nevoia să o ucidă și pe Alex pentru a elimina orice martor al crimei. El a relatat că a ascuns trupurile în subsolul casei sale, iar pe parcursul a două nopți a săpat un mormânt în pădurea de pe proprietatea sa, unde le-a îngropat pe amândouă.

Rick Lafferty, tatăl lui Alex, a descris descoperirea rămășițelor fiicei sale ca fiind „o zi tristă, dar și fericită, pentru că își poate aduce copilul acasă”.

Webb a fost considerat suspect principal de la începutul anchetei, iar în octombrie 2023, fusese inculpat pentru uciderea lui Alex, deși la acel moment cadavrele nu fuseseră încă localizate. Procedurile judiciare au fost însă amânate din cauza problemelor de sănătate ale lui Webb, care a fost mutat într-un azil de bătrâni, întâmpinându-se dificultăți cu transportul și obținerea autorizației medicale pentru încarcerarea sa.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31