fbpx
Ciobanul care a violat și ucis o tânără de 19 ani este recidivist

Ciobanul care a violat și ucis o tânără de 19 ani este recidivist


Poveste de dragoste cu final tragic, în Prahova. O tânără de 19 ani a fost violată şi ucisă apoi chiar de cel care o voia de soţie.

Tânărul de 23 de ani tocmai îşi luase iubita de acasă şi o ducea cu o căruţă către stâna unde el era cioban. Pe drum însă, s-au luat la ceartă, iar biata fată a fost violată şi ucisă cu sadism.

Trupul ei neînsufleţit a fost descoperit întâmplător, două zile mai târziu. Suspectul, care mai făcuse închisoare pentru tâlhărie, a recunoscut crima şi a ajuns în arest.

Trupul tinerei ucise a fost descoperit de un localnic din satul Râfov, plecat cu căruţa la pădure.

Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: „Aceasta era dezbrăcată de la brâu în jos şi prezenta mai multe urme de violenţă pe corp. În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză, o tânără de 19 ani, a fost inițial violată şi apoi ucisă de către un bărbat în vârstă de 23 de ani, cioban la o stână din apropiere.”

Suspectul le-a povestit că avea de gând să o ia de nevastă pe fata de 19 ani. Locuiseră împreună două săptămâni, iar acum o ducea la stâna unde el lucra.

Suspectul n-a spus nimănui nimic despre crimă şi şi-a văzut liniştit de treabă la stână.

Când poliţiştii l-au găsit, a recunoscut omorul şi nu s-a împotrivit reţinerii. Oamenii nu înţeleg cum s-a ajuns la o asemenea nenorocire, în special pentru că tânărul părea că o iubeşte sincer pe fată şi o voia de nevastă.

Bărbatul, care a făcut deja închisoare pentru tâlhărie, va fi judecat acum pentru viol şi crimă.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top