Spargere cu „dedicație”: hoții au intrat într-un sediu de poliție și au furat probele dintr-un dosar penal

Spargere cu „dedicație”: hoții au intrat într-un sediu de poliție și au furat probele dintr-un dosar penal


Sediul postului de poliție din localitatea Cornu, județul Prahova, a fost spart. Hoții au furat mai multe componente IT care erau sigilate și constituiau corpuri delicte în cadrul unui dosar penal.

Spargerea a fost dată în cursul zilei de marți, după cum au anunţat autorităţile. Persoane neidentificate au reușit să intre în sediul postului de poliție din Cornu, judeţul Prahova, de unde au furat mai multe componente IT care erau sigilate și depozitate în sediul Poliției, fiind corpuri delicte într-un dosar penal.

„În ziua de 20 august a.c., ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul că din sediul postului au fost sustrase anumite componente IT ce se aflau depozitate și sigilate ca obiecte corp delict. În prezent, cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor ce se impun", a anunțat și Poliția Prahova.

În cauză a fost deschisă o anchetă și se fac cercetări pentru furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top