fbpx
 
Colaj foto: Vremea Nouă Colaj foto: Vremea Nouă

„Ofertă!” Pepeni putreziți din care ieșea o spumă urât mirositoare, la vânzare într-un supermarket din Vaslui


Inspectorii sanitar-veterinari din Vaslui au găsit, într-un supermarket Lidl situat la intrarea în oraş, pepeni putreziţi, din care ieşea o spumă urât mirositoare.

Inspectorii sanitar-veterinari au retras de la comercializare peste 350 de kilograme de fructe, iar locul a fost igienizat pentru că exista pericol ca bacteriile să se răspândească. De asemenea, magazinul a fost amendat cu 10.000 de lei.

Directorul DSVSA Vaslui, doctorul Mihai Ponea, descrie imaginea de coşmar din supermaket, precum şi mirosul insuportabil.

„La o sesizare venită din partea unor clienţi, o echipă de inspectori a descins în magazinul Lidl de la intrarea în Vaslui şi a depistat un lot de pepeni putreziţi, cu spumozităţi pe suprafaţa acestora, din care curgeau lichide pe pardoseala magazinului, urât mirositoare. Am decis confiscarea întregii cantităţi de 350 de kilograme de pepene şi am dispus igienizarea locului unde erau depozitaţi, fiindcă exista pericolul răspândirii de bacterii urât mirositoare. Le-am trasat o serie de recomandări pentru a preîntâmpina astfel de situaţii. În toată această perioadă noi vom intensifica controalele”, a declarat Mihai Ponea, potrivit Vremea Nouă.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31