fbpx
 
YouTube YouTube

Un fost pilot de elicopter din armata americană susține că a trăit trei luni într-o navă extraterestră (VIDEO)


Un fost pilot din armata americană susține că a trăit trei luni într-o navă extraterestră uriașă, intrând în contact cu o civilizație extrem de inteligentă. Paradoxal, cele trei luni de acolo au fost doar 18 minute pe Pământ.

Alex Collier susține că a ajuns în interiorul unei nave-mamă extraterestre cu o lățime de aproape 1.300 de kilometri, dar a mai spus că călătoria lui de trei luni a însemnat, înapoi pe Pământ, doar 18 minute.

Alex Collier a fost pilot de elicopter în armata americană și susține că „a vorbit cu doi extratereștri în anii 1980", iar apoi a fost dus pe nava lor spațială, unde a fost obligat să poarte o centură specială pentru ca extratereștrii - cunoscuți sub numele de Andromediani, și numiți Vissaeus și Moroanay - să poată comunica cu el, timp de trei luni, cât a locuit acolo, arată publicația Daily Star.

Întâlnirea cu extratereștrii, susține fostul pilot, a avut loc în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea într-un lan de porumb și a adormit, trezindu-se la bordul navei.

În timpul unei conferințe pe care a ținut-o în Japonia în 2007, el a povestit: „Am avut privilegiul, în 1989, de a petrece trei luni - 92 de zile mai exact - trăind cu andromedianii pe una dintre navele lor mamă. În timpul Pământului, din momentul în care am plecat și m-au adus înapoi, am lipsit doar 18 minute - călătoria în timp este un lucru grozav. În acele trei luni, am avut ocazia să învăț despre ei și să le observ societatea, însă am fost ca un pește în acvariu, deoarece mulți dintre ei au putut să mă observe și să-mi asculte gândurile. Ei, la acea vreme, își învățau copiii despre lumea noastră."

Expertul nu a dezvăluit exact ce anume i-au învățat pe cei mici despre noi, dar a continuat cu detalii despre tehnologia navelor spațiale extraterestre.

El a afirmat că, pentru noi, oamenii, navele ar avea un diametru de aproximativ 1300 de kilometri

Nava, din exterior este de 800 de mile (1300 kilometri), iar aceasta trebuie să respecte legile fizice ale dimensiunii în care se află. Cea din interior are de-a face cu legi fizice diferite ... în momentul în care treci acel prag, te afli într-o dimensiune diferită și toate legile fizicii se schimbă.

Mi-au dat o centură pe care trebuia să o port și care îmi ținea laolaltă atomii, moleculele și celulele - literalmente forma un cocon în jurul meu, dar eu puteam să-i ating și ei puteau să mă atingă. Fizic, te simți mai ușor, mai înalt și ai mai multă energie. O zi a lor este echivalentă cu 31 de zile pe lumea noastră ... ei credeau că nu mă simt bine pentru că tot trebuia să trag un pui de somn" a povesti Collier, care ține conferințe despre extratereștri în lumea întreagă.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31