fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Protecția Copilului solicită decăderea din drepturi a mamei ai cărei gemeni au căzut de la etajul 10 în timp ce ea făcea live pe Facebook

Protecția Copilului solicită decăderea din drepturi a mamei ai cărei gemeni au căzut de la etajul 10 în timp ce ea făcea live pe Facebook


Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova a depus la instanţa de judecată un dosar prin care solicită decăderea din drepturile părinteşti a femeii ai cărei copii gemeni au murit, la 2 ani şi 2 luni, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti, transmite G4Media. Cel de-al treilea copil al femeii, un băiat în vârstă de cinci ani, a fost luat de lângă ea şi se află în familia lărgită a tatălui.

Reprezentanţii DGASPC Prahova au înaintat Judecătoriei Ploieşti un dosar „bine documentat” prin care solicită ca mama ai cărei gemeni au murit după ce au căzut de la etaj, fiind lăsaţi nesupravegheaţi, să fie decăzută din drepturile pe care le are ca părinte asupra fiului celui mare în vârstă de cinci ani, au declarat miercuri reprezentanţi ai DGASPC, citați de News.ro.

Copilul a fost luat, de altfel, de lângă femeie şi se află în familia extinsă a tatălui, la altă adresă. Există date conform cărora femeia transmitea live pe Facebook, în timp ce fiul şi fiica sa în vârstă de doi ani şi două luni au căzut pe fereastră, de la etajul 10, după ce au urcat pe un corp de mobilă, în condiţiile în care nu erau supravegheaţi.

În imaginile de pe reţeaua socială se vede cum femeia ascultă manele şi fumează, avându-l alături pe fiul în vârstă de cinci ani.

 

Sursa: G4Media


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top