fbpx
 
Foto: Ziarul de Vaslui Foto: Ziarul de Vaslui

Moarte suspectă: cadavrul unui bătrân din Bârlad, descoperit în casă după mai multe zile. Fiica victimei a fost găsită ascunsă în magazie


Un bărbat în vârstă de 84 de ani din municipiul Bârlad a fost găsit decedat, duminică seara, de pompierii chemaţi să deblocheze uşa casei în care acesta locuia împreună cu fiica sa, cunoscută cu boli psihice. 

Fiica acestuia a fost găsită ascunsă într-o magazie.

„Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale, o autospecială pentru deblocare şi descarcerare şi o ambulanţă SMURD tip B2 şi echipaje specializate, la o misiune pentru deblocarea uşii unei locuinţe din municipiul Bârlad, pe strada Alexandru Vlahuţă. Vecinii au sesizat că un bărbat în vârstă de 84 ani, cunoscut cu probleme medicale, nu a mai fost văzut de câteva zile, asemenea şi fiica acestuia, o persoană cunoscută cu afecţiuni psihice. După deblocarea uşii locuinţei, în interior a fost găsit decedat bărbatul în vârstă de 84 ani. Fiica acestuia a fost găsită ascunsă într-o magazie", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu, conform Agerpres

Femeia a fost evaluată medical şi transportată ulterior la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal „Elena Beldiman" din Bârlad.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31