fbpx
 
IPJ Bacău IPJ Bacău

Urmărit internațional pentru tentativă de omor și viol în Franța, prins de polițiștii băcăuani


Un bărbat în vârstă de 30 ani, urmărit internaţional pentru lipsire de libertate, tentativă de omor şi viol, infracţiuni comise în Franţa, a fost prins de poliţişti în localitatea Ştefan cel Mare, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

„Cel în cauză se sustrăgea de la executarea unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Franţa, prin care s-a solicitat arestarea acestuia în vederea predării, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate, tentativă de omor şi viol, fapte prevăzute de Codul penal francez. Persoana urmărită a fost escortată cu sprijinul luptătorilor pentru acţiuni speciale Bacău şi prezentată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reţinerea sa pentru o perioadă de 24 ore, fiind încarcerată în Arestul I.P.J Bacău", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.
Autorităţile judiciare române efectuează demersurile necesare declanşării procedurii de predare către autorităţile judiciare franceze. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31