fbpx
 
LEE COUNTY SHERIFF'S OFFICE LEE COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Ce se mai vinde în State! Craniu uman descoperit de un antropolog într-un magazin de vechituri din Florida


Un antropolog a făcut sâmbătă o descoperire șocantă într-un magazin de vechituri din Florida. Acesta a observat un craniu uman pus la vânzare în secțiunea de Halloween, spun polițiștii citați de CBS News.

Antropologul a sunat la poliție, iar mai mulți agenți au mers la magazin și au căzut de acord că ar putea fi vorba despre un craniu uman.

Proprietarul magazinului le-a spus oamenilor legii că acel craniu se afla într-un depozit care a fost cumpărat cu ani în urmă.

Biroul șerifului din Lee și medicul legist local investighează acum descoperirea. Oficialii nu cred că acesta este un caz de natură suspectă.

Conform legislației din Florida, „nimeni nu se va oferi cu bună știință să cumpere sau să vândă orice organ sau țesut uman”. Legislația include ochii, corneele, rinichii, ficatul, inima, plămânii, pancreasul, oasele și pielea.

Un caz similar a avut loc în septembrie în Arizona, când un craniu uman a fost găsit într-o cutie de donații la un magazin de caritate Goodwill. Experții au spus că, deși craniul este uman, probabil că este vechi și nu este asociat cu nicio crimă.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31