fbpx
 
ISU Prahova ISU Prahova

Băiețelul din Ploiești intoxicat cu fum a decedat. Incendiul în apartament a izbucnit de la o candelă


Băieţelul de 8 ani care s-a intoxicat cu fum şi a intrat în stop cardio-respirator în urma unui incendiu izbucnit, marţi, într-un apartament din municipiul Ploieşti a decedat, poliţiştii deschizând în acest caz un dosar penal.

„La data de 23 aprilie, în jurul orei 12,30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Eminescu din municipiu ar avea loc un incendiu la o locuinţă, fiind posibil ca un copil să se afle în aceasta. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, în imobil fiind găsit un minor de 8 ani căruia i s-au efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat însă, fiind declarat decesul acestuia. În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi distrugere din culpă", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.
Conform datelor comunicate anterior de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, pompierii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că incendiul se manifestă la mobilierul aflat în una dintre camerele apartamentului situat la parterul unui bloc de pe strada Mihai Eminescu.
De asemenea, pompierii au găsit o persoană inconştientă, care a fost predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă.
Victima era un băieţel de 8 ani care a fost predat echipajelor medicale. Acestea au efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, au precizat surse medicale.
Incendiul a izbucnit de la o candelă aprinsă lăsată nesupravegheată, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Andreia Ursachi.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31