fbpx
 
Foto: Bistrițeanul.ro Foto: Bistrițeanul.ro

Motociclist belgian, snopit în bătaie de mai mulți ciobani din Bistrița (VIDEO)


Un motociclist belgian a fost rupt în bătaie şi a ajuns la spital, după ce a vrut să îşi ceară scuze şi eventual să plătească pagubele produse de doi cai care s-au speriat de zgomotul motocicletei sale şi au răsturnat o căruţă, în Colibiţa, Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul și doi bistriţeni se plimbau prin vecinătatea unui lac, pe motociclete. La un moment dat, doi cai aflaţi pe o păşune s-au speriat din cauza zgomotului produs de motoare şi au răsturnat o căruţă. Nimeni nu a fost rănit, însă câţiva ciobani care se aflau în zonă s-au enervat la culme.

Motociclistul belgian ar fi încercat să le ceară scuze şi eventual să plătească pagubele, însă a fost întâmpinat de ciobani cu bâte, pumni şi picioare.

După ce a fost snopit în bătaie, ciobanii i-ar fi cerut și bani, pentru a-l lăsa să plece. Aproximativ două ore și jumătate ar fi stat „sechestrat” până au ajuns polițiștii.

Un martor aflat în zonă a surprins scandalul cu telefonul mobil. Pe imagini se poate observa cum motociclistul belgian este lovit şi ulterior fugărit pe păşune. Rănit, bărbatul a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. 

Deși inițial motociclistul bătut a spus că nu depune plângere, astăzi, trei persoane s-au prezentat la sediul Poliției pentru a raporta agresiunea.

 

Sursa: bistriteanul.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31