fbpx
 
Trei gălățeni reținuți pentru trafic de droguri de risc și de mare risc (VIDEO)

Trei gălățeni reținuți pentru trafic de droguri de risc și de mare risc (VIDEO)


Trei bărbaţi din Galaţi au fost reţinuţi, ei fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc, informează miercuri Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Galaţi.

Conform sursei citate, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu poliţişti de combatere a criminalităţii organizate au efectuat, marţi, două percheziţii domiciliare pe raza judeţului Galaţi, într-un dosar având ca obiect comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc.

„În cauză s-a reţinut că, în perioada aprilie - mai 2023, un inculpat, cu ajutorul altor doi inculpaţi, a procurat, transportat, depozitat şi valorificat către diferiţi consumatori din municipiul Galaţi droguri de mare risc (respectiv 330 de comprimate ecstasy, 1,54 grame de amfetamină şi 7,09 grame de 3 -CMC) şi droguri de risc (canabis). La data de 2 mai 2023, inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce comercializa, prin intermediul unui alt inculpat, cantitatea de 130 de comprimate ecstasy în schimbul sumei de 4.700 de lei. Cu ocazia efectuării a două percheziţii domiciliare, în locuinţele inculpaţilor au fost descoperite şi ridicate cantităţile de aproximativ 730 grame de 3 -CMC, 100 grame de 4-CMC şi 16 grame de canabis", se arată într-un comunicat de presă remis de DIICOT.
În urma audierilor, procurorii DIICOT Galaţi au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor trei bărbaţi, iar miercuri a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

 

Sursa: Agerpres

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31