fbpx
 
Twitter Twitter

Momentul în care un criminal din Florida își pierde controlul în sala de judecată, după ce află că va fi condamnat la moarte (VIDEO)


Un bărbat condamnat pentru uciderea unei fetițe de 11 ani și a bonei acesteia, în urmă cu mai bine de trei decenii, a fost condamnat la moarte de un judecător din sud-vestul Floridei.

Când și-a aflat sentința, Joseph Zieler și-a lovit cu cotul în față propriul avocat în sala de judecată, a relatat WINK-TV, afiliat CBS, potrivit CBS WINK-TV.

Luna trecută, 10 din cei 12 jurați au recomandat ca Zieler să fie condamnat la moarte după aproximativ cinci ore de deliberări, potrivit înregistrărilor tribunalului. Același juriu l-a găsit anterior pe Zieler, în vârstă de 60 de ani, vinovat de două capete de acuzare de crimă cu premeditare în cazul uciderii în 1990 a lui Robin Cornell, în vârstă de 11 ani, și a Lisei Story, în vârstă de 32 de ani.

Înainte ca sentința să fie pronunțată oficial, Zieler a apărut în instanță încătușat, a relatat WINK-TV. Înregistrarea video îl arată cum îl cheamă pe avocatul Kevin Shirley, care s-a aplecat pentru a asculta ceva ce a presupus că Zieler urma să-i șoptească. În schimb, Zieler l-a lovit cu cotul în partea laterală a capului.

Doi executorii judecătorești l-au trântit imediat pe Zieler la pământ și l-au escortat în afara sălii de judecată.

Shirley a declarat pentru WINK-TV că se simțea bine după incident.

Nu aveam nicio idee că va face așa ceva”, a spus el. „Evident că a plănuit asta. Dar, în timp ce cobora, a spus că îi pare rău că a ratat”.

Izbucnirea și sentința au venit după un proces în care Zieler a țipat la juriu și a făcut gesturi vulgare în timp ce se afla în boxa martorilor.

Zieler a fost încarcerat pentru o acuzație de agresiune fără legătură în 2016, când ADN-ul său s-a potrivit cu cel al crimelor din cazul nerezolvat al lui Cornell și Story, au declarat autoritățile.

Fata și femeia au fost găsite într-un apartament din Cape Coral în mai 1990, au declarat autoritățile. Mama lui Robin fusese plecată peste noapte și a descoperit corpurile sufocate când s-a întors în dimineața următoare. Anchetatorii au declarat că ambele victime au fost agresate sexual.

Cape Coral se află la aproximativ 160 de kilometri sud de Tampa.

WINK-TV a relatat anterior că Zieler a uimit sala de judecată când a afirmat că s-a culcat cu mama lui Cornell cu câteva luni înainte de crimă.

M-am gândit că singurul mod în care ADN-ul meu ar fi putut ajunge acolo era că m-am culcat cu Jan Cornell”, a spus el.

WINK-TV a mai relatat că Zieler a țipat la juriu și a făcut gesturi vulgare în timp ce se afla în boxă.

Comportamentul său nu a ajutat”, a declarat celălalt avocat al acestuia, Lee Hollander. „Dacă ești într-o groapă, nu mai săpa. Asta am vrut să spun chiar atunci și acolo”.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31