fbpx
 
Daily Star Daily Star

Un pastor ganez a fost bătut și alungat din orașul natal după ce încercat să se culce cu o femeie căsătorită, spunându-i că astfel o va exorciza de spirite rele


Un pastor a fost prins în ambuscadă, bătut și alungat din orașul său după ce a încercat să se culce cu o femeie căsătorită, spunându-i că astfel o va exorciza de spiritele rele.

Pastorul a fost identificat ca fiind profetul KBY Nsonyameye, cunoscut și sub numele de IGP spiritual, și este liderul capelei Graceland Chapel din Awutu Breku, Ghana, scrie Daily Star.

Modern Ghana relatează că acesta a fost acuzat că a încercat să se culce de mai multe ori în trecut cu femei căsătorite membre ale congregației sale. De asemenea, se pare că a fost interogat de poliție anul trecut în legătură cu un incident în care a fost implicat un minor.

Profetul KBY Nsonyameye le-ar fi spus victimelor sale că dormitul cu el ar putea servi ca o formă de purificare spirituală, alungând spiritele rele din corpurile lor.

În acest ultim incident, acesta i-ar fi spus unei femei căsătorite că problemele din căsnicia ei sunt cauzate de aceste spirite rele, ceea ce înseamnă că trebuie să se culce cu ea pentru a le exorciza.

El a fost surprins complet dezbrăcat de către membrii familiei femeii căsătorite. Aceștia i-au întins o capcană ca parte a unui complot pentru a-l demasca pe pastorul dubios, luni.

Când l-au prins în dormitorul ei, l-au bătut înainte de a-l târî afară din casă. Alți locuitori din Awutu Breku ar fi continuat apoi bătăile înainte de a-l alunga din oraș, avertizându-l să nu se mai întoarcă.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31