fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 27 Aprilie 2024

Peste un milion de euro din bugetul CJ Iași este alocat în prag de alegeri pentru zeci de comune din județ. Pentru șefii administrației județene a început campania cu bani de la bugetul public.

Publicat in Politica Locala
Gruparea de Jandarmi Mobilă "Alexandru cel Bun" Bacău va asigura integrarea tuturor măsurilor de ordine și siguranță publică în municipiul Iași, la meciul de fotbal dintre echipele Politehnica Iași și UTA Arad partidă ce se va disputa duminică, 28 aprilie 2024, începând cu ora 18:15, pe stadionul Emil Alexandrescu din localitate.

Publicat in Administratie Locala
Ateneul Național din Iași încheie proiectul „ZETgeneration - Zâmbet, Empatie, Terapie”, program RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021, cu un schimb de experiență România-Norvegia. Partenerul de proiect, DAC Music Performance, reprezentat de pianistul Dragoș Andrei Cantea, a adus o contribuție valoroasă în ceea ce privește schimbul intercultural.

Publicat in Social
Doi tineri au murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Publicat in Moldova