fbpx
 
Facebook / Margareta Buffa si Nicoletta Indelicato Facebook / Margareta Buffa si Nicoletta Indelicato

Cum a reușit o româncă înfiată în Italia să scape de condamnarea pe viață, după ce și-a ucis prietena, tot o româncă


Curtea Supremă de Casație din Italia a anulat condamnarea la închisoare pe viață în cazul Margaretei Buffa, judecată pentru complicitate la uciderea Nicolettei Indelicato, de origine română.  

Într-o decizie surprinzătoare, Curtea Supremă de Casație din Italia a anulat condamnarea la închisoare pe viață a Margaretei Buffa, o femeie în vârstă de 34 de ani, de origine română, care fusese condamnată la închisoare pe viață pentru complicitate la uciderea Nicolettei Indelicato.

Aceasta din urmă, în vârstă de 25 de ani, tot de origine română, a fost ucisă în noaptea de 16 spre 17 martie 2019, în zona rurală din districtul Sant'Onofrio, în împrejurimile orașului Marsala. Ea a fost împușcată și apoi înjunghiată de 12 ori, arsă și îngropată într-o vie, scrie Today.

Cei trei protagoniști ai acestei povești, toți de origine română, erau prieteni: cele două fete fuseseră adoptate în copilărie de familii din Marsala.

Motivul crimei nu a fost încă pe deplin clarificat, cu toate că pare să fie legat de o istorie de resentimente și gelozie.

Se pare că Nicoletta Indelicato ar fi avut o relație scurtă cu Carmelo Bonetta, care, între timp, devenise iubitul Margaretei. Carmelo Bonetta, în vârstă de 39 de ani, a mărturisit și a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă de Casație în aprilie 2022 la 30 de ani de închisoare pentru uciderea Nicolettei Indelicato.

Bonetta a declarat anchetatorilor că s-a ascuns în portbagajul mașinii în care Margareta a luat-o pe Nicoletta, în districtul Sant'Onofrio, și că a sărit din mașină, cu un cuțit în mână, când prietena sa a oprit. Cu toate acestea, ulterior, el a adăugat că a provocat „doar trei lovituri de cuțit” victimei, iar celelalte ar fi fost cauzate de Buffa.

Margareta Buffa, în schimb, ar fi susținut că nu a participat la crimă și că a leșinat după ce acesta i-ar fi aplicat prietenei sale prima lovitură de cuțit.

Motivele anulării deciziei Curții Supreme nu sunt cunoscute, deoarece motivele nu au fost încă depuse.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31