fbpx
 
Foto generic Foto generic

Tânăr căutat de autoritățile italiene pentru șantaj, prins într-o sală de păcănele din Fălticeni


Un tânăr dat în urmărire internaţională de autorităţile din Italia a fost prins într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Fălticeni, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava, Roxana Iuliana Botezatu.

Potrivit sursei citate, bărbatul avea emis pe numele său un mandat european de arestare pentru şantaj şi extorcare de fonduri.
„Jandarmii din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Fălticeni, pe timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au efectuat verificări la o sală de jocuri de noroc din municipiul Fălticeni. În urma legitimării persoanelor prezente, colegii noştri l-au identificat pe numitul M.I.D., pe numele căruia au descoperit că era emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Italia", a afirmat Botezatu.
Bărbatul a fost predat de către jandarmi reprezentanţilor Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Fălticeni, pentru îndeplinirea procedurilor legale în vederea predării acestuia autorităţilor italiene.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31