fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 03 Martie 2023

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost prins cerșind deghizat în straie măicuță, în fața bisericii „Sfântul Nicolae” din Bacău.

Publicat in Moldova
Ministrul de Externe rus Serghei Lavrov a făcut o întreagă sală să râdă la reuniunea ministerială G20 din India, când a spus în timpul unei discuții că războiul a fost pornit de Ucraina împotriva Rusiei, conform Business Insider.

Publicat in Eveniment
O criminală a fost eutanasiată la cererea ei, după ce le-a tăiat gâtul celor cinci copii ai ei cu un cuțit de bucătărie, scrie Mirror.co.uk.

Publicat in Panorama

Coordonatorul organizaţiei AUR Piatra-Neamţ, Laurențiu Crețu, şi mai mulţi membri ai acestei formaţiuni s-au înscris în PNL Neamţ, potrivit unui comunicat de presă remis, vineri, Agerpres, de filiala liberală.


Publicat in Moldova
Curtea de Apel Bucureşti a dispus vineri încetarea procesului penal împotriva celor doi directori de la compania Hexi Pharma, Flori Dinu şi Mihai Leva, condamnaţi în primă instanţă la câte 3 ani de închisoare, după ce judecătorii au constatat că faptele de care sunt acuzaţi s-au prescris.

Publicat in Justitie
Parchetul General a anunţat vineri că a pus sub urmărire penală alţi doi medici şi un fost manager de spital, acuzaţi că l-au ajutat sau i-au furnizat cardiologului Dan Tesloianu de la Spitalul „Sf. Spiridon" din Iaşi stimulatoare cardiace extrase din cadavre, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Bloggerul originar din Moldova Nekoglai (Nicolai Lebedev) a transmis militarilor ucraineni cinci drone de diferite dimensiuni și a promis că le va livra un autoturism, scrie newsmaker.md.

Publicat in Moldova
Poliţiştii din Caracal fac cercetări după ce un elev de 19 ani a reclamat că ar fi fost agresat de două cadre didactice, a anunţat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Publicat in Educatie
NASA a publicat imaginile cu momentul exact în care naveta sa spațială a lovit asteroidul Dimorphos, în septembrie 2022, în cadrul misiunii DART, menită să testeze o operațiune de deviere a cursului unui asteroid periculos pentru Pământ.  

Publicat in Panorama
Polițiștii din California au identificat femeia găsită moartă în 1995 într-un frigider abandonat cu ajutorul unor teste ADN, într-un caz cunoscut sub numele de „Doamna din frigider”.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3