fbpx
 
CNN CNN

Descoperirea neașteptată făcută de miltiarii ucraineni îm timp ce căutau cadavrele camarazilor uciși în război


Echipele militare ucrainene de căutare au fost însărcinate cu o misiune dureroasă: căutarea pe câmpul de luptă a soldaților căzuți la datorie. Ei spun că au recuperat cadavrele a sute de soldați ucraineni morți, relatează CNN.

În căutarea compatrioților căzuți, soldații ucraineni spun că au descoperit sute de cadavre rusești pe care intenționează să le repatrieze.

Între timp, Kievul cere întoarcerea fiecărui ucrainean capturat de Rusia.

Colonelul Volodymyr Liamzin, care conduce Departamentul Central Central de Cooperare Civil-Militară al Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, a declarat că echipele sale au cercetat aproape 600 de locații în căutarea trupelor dispărute.

Liamzin a spus că operațiunea de căutare și recuperare implică un set complex de sarcini și include cercetarea atentă a terenului pe care s-ar putea afla mine sau alți explozivi.

Echipa a recuperat aproximativ 500 de cadavre ale soldaților ruși, a spus Liamzin, iar armata ucraineană organizează „repatrierea corpurilor ocupanților către reprezentanții Federației Ruse”, potrivit comandantului.

Bombardamentele nu contenesc pe frontul din regiunea Donețk de est, „dar trupele ruse au fost oprite”, potrivit unui purtător de cuvânt al armatei ucrainene.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31