fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 09 Septembrie 2022

Regele Charles al III-lea a rostit vineri primul său discurs către națiune, un discurs de 10 minute înregistrat la Palatul Buckingham, în care și-a arătat recunoștința și respectul față de mama sa și i-a lăudat cei 70 de ani de domnie.

Publicat in Eveniment
Pompierii băcăuani au intervenit, vineri seara, în municipiul Bacău, pentru a salva o persoană căzută în casa liftului, relatează realitatea.net.

Publicat in Moldova
Regele Charles al III-lea a sosit la Palatul Buckingham, vineri seară, unde a fost aşteptat de mulţime şi a primit flori de la cei adunați în faţa reşedinţei regale. Reacția sa este diferită față de cea cu care au fost obișnuiți britanicii de Regina Elisabeta a II-a.

Publicat in Eveniment
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a anunțat vineri că peste 200 de aplicații informatice folosite în serviciile publice din Republica Moldova vor fi puse la dispoziție gratuit României în baza unui Memorandum semnat între cele două Guverne, informează HotNews.

Publicat in IT
Compania de transport aerian Blue Air anunță că va relua zborurile abia pe 10 octombrie, nu de săptămâna viitoare cum era inițial. Compania invocă lipsa banilor pentru a plăti combustibilul dar și alte cheltuieli. Între timp, noi curse TAROM sunt programate pentru a prelua românii din străinătate afectați de anularea zborurilor Blue Air.

Publicat in Companii
Osemintele unui bărbat care a fost dat dispărut în urmă cu o lună au fost găsite într-o şoavă de pe raza comunei Sângeru, a informat, vineri, Poliţia Prahova.

Publicat in Social
Poliţiştii Capitalei au reţinut cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 22 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, accesul ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Te aşteaptă trei zile cu experienţe gastronomice inedite, gusturi şi texturi exotice, relaxare la soare, dar şi cu muzica live a celor de la Bosquito, Mădălina Pavăl Live Orchestra, JazzyBit, Ana Coman și Alexu & The Voices Inside și Rockabella. Vino la Street Food și fă cunoștință cu Chef Foa, Chef Munti și Chef Cristian Boca. Tot în acest weekend, Amfiteatrul Palas găzduiește și concertul Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași.

Publicat in Timp Liber
Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, anunță lansarea unei campanii de recrutare la nivel local, în Iași, pentru deschiderea unui nou restaurant de tip Drive-Thru. Prevăzut să fie inaugurat până la finalul anului 2022, restaurantul McDonald’s Iași Bucium reprezintă cea de-a 4-a locație McDonald’s din Iași și al doilea restaurant cu linie Drive din oraș. Deschiderea aduce o importantă oportunitate pentru comunitatea locală, peste 60 de noi locuri de muncă fiind create pentru a alcătui echipa care va deservi restaurantul. 

Publicat in Joburi
Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași a finalizat cu succes admiterea de toamnă 2022, la studiile de licență și masterat. În zilele dedicate înscrierilor și-au depus dosarele, atât on-line cât și la sediul facultăților, la studiile de licenţă, aproape 200 de candidați, iar la master au fost 70 de înscrieri.

Publicat in Educatie
Pagina 1 din 3