fbpx
 
Living Dead Josh / TikTok Living Dead Josh / TikTok

Un bărbat s-a prefăcut că este mort timp de aproape un an și a obținut ce și-a dorit. Acum a luat-o de la capăt


Un bărbat din statul american Kentucky care s-a prefăcut timp de aproape un an că este mort ca să primească un rol într-un film a apărut într-un celebru serial polițist, după ce le-a atras atenția producătorilor. Iar acum încearcă să obțină un nou rol. 

Josh Nelly s-a filmat timp de 321 de zile prefăcându-se că este un cadavru, în diferite locații. Bărbatul a postat filmările pe TikTok, unde au devenit virale, relatează Daily Star.

În timp ce își ținea respirația și acoperit cu sânge fals, bărbatul a urcat pe TikTok câte un clip în fiecare zi, tip de aproape un an, încercând să obțină un rol într-un film sau un serial.

„Ziua X în care joc un cadavru, încă când primesc un rol într-un film sau serial, ca trup neînsuflețit”, este mesajul care însoțea fiecare dintre filmările lui Josh Nelly.

În ziua 321, a primit vestea pe care o aștepta. A reușit să le atragă atenția producătorilor serialului CSI: Vegas, care i-au oferit un rol în sezonul al doilea.

Contul oficial de TikTok al serialului i-a comentat la una dintre filmări: „Ești liber săptămâna aceasta...?”. La care Josh a răspuns simplu: „Da, sunt...”

Bărbatul a povestit pentru presa locală că, deși nu are experiență actoricească, s-a antrenat foarte mult timp ca să învețe să joace un cadavru. Ideea i-a venit când a văzut cum o femeie care posta filmări despre un sos iute, a primit apoi oferte de la retaileri.

„Nu îmi place să vorbesc pe cameră, dar pot destul de ușor să zac acolo și să mă prefac că sunt mort”, a povestit el.

După ce a fost remarcat de producătorii CSI: Vegas, acesta a zburat în California, unde l-a întâlnit pe regizorul Mario Van Peebles și a postat o imagine de la machiaj, în care apare cu cicatrici uriașe pe piept.

Nu i-a fost ușor pe platou. O scenă a trebuit repetată, după ce și-a uitat telefonul pornit și a sunat în timpul filmării.

Însă experiența i-a plăcut, iar acum bărbatul a revenit cu filmări pe TikTok, încercând să mai obțină un rol. A ajuns deja la peste 200 de clipuri urcate, și nu se dă bătut.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31