fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 29 Aprilie 2024

Patru grei din Primăria Iași - printre care șefa Juridicului, Cristina Oțeleanu, și arhitectul-șef Alexandru Mustiață – au înaintat cereri de concediu integral pe anul 2024 în data de 19 aprilie, imediat după ce au fost trimiși în judecată de DIICOT și trebuiau suspendați din funcție pe loc

Mihai Chirica și-a permis să modifice din pix, pe un act oficial, data de la care se aplică suspendarea colaboratoarei sale de bază, Cristina Oțeleanu

El a scris: suspendare din 22 aprilie, deși rechizitoriul DIICOT fusese emis oficial pe 17 aprilie

În precedentul Georgel Grumeza, director adjunct la Poliția Locală, judecătorii au decretat: suspendarea intervine din momentul emiterii rechizitoriului

Cristina Oțeleanu continuă să vină la serviciu deși e și suspendată și în concediu. Are de încasat 20.000 de lei doar pe baza cererii de concediu

Absurd: Mihai Chirica a semnat suspendarea din funcție a unei duzine de funcționari, deși este trimis în judecată cot la cot cu ei, fiind identificat de DIICOT în fruntea Grupului Infracțional Organizat

Funcționarii care i-au executat ordinele pleacă, primarul rămâne în funcție și candidează în continuare, spunând că „va lupta cu Justiția ca la Podu Înalt”

Așa e Codul Administrativ: primarul cu trei trimiteri în judecată pentru corupție rămâne pe post și cere voturi


Publicat in Anchete
Turcia îl susţine pe premierul olandez Mark Rutte pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg în postul de secretar general al NATO, a declarat luni pentru AFP purtătorul de cuvânt al Ministerului turc de Externe.

Publicat in Eveniment
O crimă misterioasă din centrul Manhattanului este acum mai aproape de a fi rezolvată. Detectivii au identificat rămășițele unei femei care a fost îngropată în ciment acum 50 de ani.

Publicat in Panorama
Un bărbat de 38 de ani din Oradea a fost arestat preventiv după ce şi-ar fi sechestrat concubina, o femeie din Bistriţa, într-un hotel, iar anterior ar fi ameninţat-o în timp ce se aflau împreună în maşină, motiv pentru care femeia a sărit din vehicul.

Publicat in Social
Actorul Gerard Depardieu, unul dintre giganţii cinematografiei franceze şi mondiale care este deja inculpat pentru viol într-un alt dosar, a fost plasat luni în arest preventiv la Paris pentru a fi audiat pe baza denunţurilor formulate împotriva sa de două femei care îl acuză de agresiuni sexuale, transmite AFP.

Publicat in Eveniment
Polițiștii Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Publicat in Social
Poliţia Română anunţă, luni, că a condus, la nivel european, Operaţiunea Conversus, pentru prevenirea şi combaterea traficului cu arme, în special cele de alarmare şi semnalizare, care se pot modifica în arme letale.

Publicat in Justitie
O încărcătură masivă s-a desprins dintr-o remorcă și a ucis doi oameni pe o autostradă din Texas, potrivit autorităților, scrie Fort Worth Star-Telegram.  

Publicat in Panorama
Artileriștii din armata Ucrainei au vorbit, în permieră, despre experiența lor dobândită pe o armă românească pe care o folosesc în războiul contra Rusiei încă din 2023.

Publicat in Panorama
Scene violente în dreptul unei stații de autobuz din Timișoara. Șoferul a fost luat la bătaie de un pasager recalcitrant.

Publicat in Social
Pagina 1 din 4