fbpx
 
Foto generic Foto generic

Răfuială sângeroasă de Crăciun, între două clanuri din Bârlad. Cinci persoane au ajuns la spital


Două clanuri din Bârlad s-au bătut cu cuțite și topoare, chiar de Crăciun. Sunt două familii care se războiesc de mai mulți ani și care au pornit încă o bătălie sângeroasă, în toiul nopții de 26 decembrie.

Două clanuri de etnie rromă, Dura și Răducanu, s-au încăierat în centrul Bârladului, pe 26 decembrie, în jurul orei 2 dimineața. Zeci de persoane din ambele familii, înarmate cu topoare și cuțite, s-au încăierat. Bătaia a avut loc în fața imobilelor sociale de pe strada Cpt. Grigore Ignat, arată publicația Vremea Nouă.

Polițiștii au solicitat întăriri, astfel că au fost trimise trupele SAS din Vaslui și jandarmii din Bârlad. La spital au ajuns cinci persoane rănite serios, cu plăgi înjunghiate și tăiate. Patru răniți au fost internați la secția Chirurgie plastică și reparatorie și o singură femeie a fost externată. S-au făcut și rețineri, iar mai multe persoane au fost duse la audieri, urmând a se stabili cu exactitate încadrările juridice și totodată să fie luate măsurile ce se impun.

La data de 26 decembrie a.c, ora 02.06, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, în municipiul Bârlad, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane, fiind tulburată ordinea și liniștea publică. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliției Municipiului Bârlad și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui care au intervenit pentru aplanarea conflictului iscat și restabilirea ordinii și liniștii publice. „În urma evenimentului sesizat, 5 persoane (3 bărbați și 2 femei) au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, 4 rămânând internate. În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului sesizat, identificarea persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. 

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31