fbpx
 
Facebook Facebook

O cățelușă abandonată care avea șase picioare a fost operată într-un spital din Marea Britanie


O cățelușă cu șase picioare, care a fost găsită abandonată într-o parcare din Marea Britanie, a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a i se îndepărta membrele suplimentare.

Cățelușa Cocker Spaniel pe nume Ariel, care, așa cum s-a relatat anterior, a fost descoperită în parcarea unui magazin cu produse pentru casă și grădină în septembrie 2023. I-au fost îndepărtate picioarele care erau plus, în urma unei intervenții chirurgicale reușite, a transmis vineri pe Facebook Spitalul pentru animale din Langford Vets, scrie People.

Ariel, care s-a născut cu „multiple defecte congenitale”, inclusiv membrele suplimentare și două vulve, a fost în cele din urmă trimisă la specialiștii de la Langford Vets din Bristol pentru investigații, iar ulterior pentru intervenția chirurgicală, potrivit spitalului.

„Procedura a decurs foarte bine, iar Ariel a făcut față cu calm”, a transmis spitalul. Vorbind cu BBC, unul dintre chirurgi a declarat că Ariel se simte foarte bine după operația sa, pentru care oamenii din întreaga lume au strâns aproximativ aproximativ 19.000 de dolari.

„Și-a revenit și este o cățelușă fericită și sperăm că va continua să ducă o viață fabuloasă. Are propriul ei caracter și, chiar dacă a avut un început greu în viață, chiar a făcut bine că a trecut prin asta așa cum a făcut-o... dacă putem face tot ce putem pentru a ajuta, atunci este minunat”, a mai spus medicul.

Medicul veterinar a declarat pentru Newsweek că Ariel și-a câștigat numele după personajul din „Mica Sirenă” deoarece „picioarele sale suplimentare aratau ca o coadă.”

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31