fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 31 Octombrie 2020

O ,,bucătăreasă” în vârstă de 82 de ani a gătit sarmale cu droguri și a reușit, cu ușurință, să le introducă în penitenciarul din Drobeta Turnu Severin județul Mehedinți, scrie Jurnlalul Olteniei.

Publicat in Justitie
Grupul de Comunicare Strategică a raportat sâmbătă alte 5.753 de infecții cu coronavirus și 101 decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Simona Halep anunță pe contul ei de Twitter că s-a infectat cu noul coronavirus.

Publicat in Sanatate
Un cetățean american răpit săptămâna trecută în Niger a fost salvat printr-un raid riscant în Nigeria al forțelor de elită ale SUA, potrivit unor oficiali citați de ABC News.

Publicat in Eveniment
Sambata, 31 Octombrie 2020 20:01

Actorul Sean Connery a plecat dintre noi

A murit actorul Sir Sean Connery, cunoscut pentru portretizarea lui James Bond. Actorul împlinise în august 90 de ani.

Publicat in Panorama
Un preot ortodox de naţionalitate greacă a fost împuşcat în jurul orei 16:00 (15:00 GMT) în Lyon (sud-estul Franţei) şi presupusul autor a fugit, a declarat o sursă din cadrul poliţiei pentru AFP şi DPA.

Publicat in Eveniment
O femeie de 84 de ani, din comuna Valea Moldovei, judeţul Suceava, a fost atacată de ginere în propria casă. Bărbatul a violat-o şi apoi i-a furat batista în care îşi ţinea agoniseala. De ruşine, bătrâna a sunat la 112 abia după 4 zile de la agresiune.

Publicat in Moldova
Principalul suspect în cazul crimei şocante din Timişoara şi-a recunoscut fapta. Adolescentul de 16 ani a fost surprins de camerele de supraveghere chiar atunci când alerga cu geanta femeii pe care a tâlhărit-o şi ucis-o. În urma audierilor, el a fost reținut pentru 24 de ore.

Publicat in Social