fbpx
 
Marius Bodea (PNL): Câți ani cu suspendare mai iau pacienții români din partea Guvernului PSD-ALDE?

Marius Bodea (PNL): Câți ani cu suspendare mai iau pacienții români din partea Guvernului PSD-ALDE?


Deputatul PNL Marius Bodea, președintele organizației PNL Municipiul Iași, consideră că planul Ministerului Sănătății de a reduce până în 2020 cu 4000 numărul de paturi din spitalele din Moldova reprezintă un gest sinonim cu crima din partea guvernului PSD-ALDE. În opinia acestuia, ministrul Sorina Pintea, „această Dr. Vâlcov de la Sănătate“, dovedește de la instalarea în funcție tot mai multă incompetență și este mai preocupată să ducă războaie cu adversarii politici interni din PSD ai lui Liviu Dragnea decât să demareze proiectele spitalelor regionale de urgență sau să pună ordine în sistemul sanitar grav afectat de lipsa de investiții și de viziune pe termen lung.

Redăm declarația integrală de presă a deputatul PNL Marius Bodea:

„Dacă Darius Vâlcov promite că taie în jumătate ratele românilor, Sorina Pintea, această Dr. Vâlcov de la Ministerul Sănătății, vrea să taie consistent numărul de paturi de spital până în 2020. Doar 4000 de paturi în regiunea Moldovei! Dacă Guvernul României crede că doar prin măriri salariale s-au rezolvat toate problemele sistemului medical, se înșală grav: lucrările la Spitalul Regional de Urgențe nu au început, în schimb pacienții urmează să primească o lovitură năucitoare prin interzicerea accesului la spitalizare.

Dr. Vâlcov de la Sănătate a mimat cu oarece talent competența de la învestirea sa în funcție, dar acum, pe zi ce trece, dovedește aceeași incompetență în linia modelelor din Guvernul Dăncilă. Doamna Pintea se arată la fel de pricepută în gestionarea uriașelor și gravelor probleme ale sistemului public medical din România precum doamna Carmen Dan la microfoanele din prize.

Tratarea pacienților în regim ambulatoriu este întotdeauna de dorit, dar, în practică, acest lucru se dovedește imposibil în România! Mai puțini pacienți pe paturile de spital ar însemna că statul român și-a făcut cu asupra de măsură datoria și a investit cu succes în programe de prevenție sau de educare a populației privind efectuarea de analize periodice.

PSD ne-a obișnuit cu populisme deșănțate și cu rezultate zero. Să ne explice doamna Pintea câte etaje au fost deja construite din marele Spital Republican de la București, câte etaje din Spitalul Regional de Urgențe de la Iași și câte zeci de milioane de euro s-au plătit deja avans pentru aparatura necesară! Să ne explice doamna Pintea dacă în afară de a anunța în regim de fake-news că bucureștenii beau apă otrăvită de doamna Firea se mai poate lăuda cu vreo mare realizare în fruntea Ministerului Sănătății!

 

Marius Bodea

Deputat PNL

Președintele organizației municipale PNL Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30