fbpx
 
Colaj foto: MSN Colaj foto: MSN

Un băiețel din SUA a murit după ce a căzut de pe un tobogan de la locul de joacă al școlii


O familie din Utah a dat în judecată o școală primară pentru moartea fiului lor.

Dallin Cunningham, în vârstă de 8 ani, s-a stins din viață după ce a căzut de pe un tobogan de la locul de joacă în timpul pauzei, potrivit People.

Băiatul a suferit „răni grave, inclusiv traumatisme la cap” după ce a căzut „pe suprafața dură”, conform documentelor judiciare încărcate de KUTV, afiliat CBS. Dallin a fost în cele din urmă transportat la un spital local, unde a fost declarat mort a doua zi.

„Avem inima frântă, Ne vor lipsi zâmbetele, îmbrățișările, îmbrățișările, glumele, spiritul său jucăuș și mintea sa uimitoare”, a spus familia la acea vreme.

Personalul școlii este acuzat că nu a sunat suficient de repede la 911 după ce a avut loc căderea, potrivit documentelor din instanță.

Avocații familiei susțin că locul de joacă nu îndeplinea „standardele de siguranță general recunoscute” la momentul incidentului.

„Aceste nerespectări ale standardelor de siguranță stabilite au transformat locul de joacă într-un loc periculos”, au spus ei, conform documentelor din instanță.

Peter Mifflin, avocatul familiei, a declarat că este „încă foarte, foarte dificil” pentru membrii familiei lui Dallin „să vorbească despre moartea băiatului”, potrivit KTSU, afiliat la FOX.

„Am reprezentat o mulțime de părinți îndurerați și aș spune că sunt încă foarte, foarte răniți”, a adăugat Mifflin, care lucrează pentru Robert J. DeBry & Associates.

Avocatul nu a răspuns imediat la solicitarea de comentarii a People și nici districtul școlar menționat în proces.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31