fbpx
 

Ministrul Sănătății din Marea Britanie, diagnosticat cu coronavirus


Ministrul Sănătăţii din Marea Britanie, Nadine Dorries, a fost diagnosticat cu coronavirus (COVID-19). Deşi spune că a luat toate măsurile de precauţie, parlamentarul conservator s-a izolat la domiciliu, după ce a aflat că are temutul virus.

Nu mai puţin de 382 de persoane au coronavirus în Marea Britanie, iar şase dintre acestea au murit din cauza COVID-19, relatează BBC. Cea mai recentă victimă este un bărbat de 80 de ani care avea şi alte probleme de sănătate.

Epidemia de coronavirus a dat peste cap şi campionatul de fotbal. Meciul din Premier League dintre Manchester City şi Arsenal, care trebuia să aibă loc miercuri, a fost amânat ca „măsură de precauţie" din cauza epidemiei. Mai mulţi fotbalişti de la Arsenal s-au izolat, după ce au intrat în contact cu proprietarul echipei Olympiakos, Evangelos Marinakis, care a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Guvernul britanic a anunţat că îşi va prezenta primul buget cu întârziere, pe fondul temerilor despre impactul pe care epidemia de coronavirus îl va avea asupra economiei Marii Britanii. Cancelarul Trezoreriei, Rishi Sunak, a promis că sistemul public de sănătate va primi „oricâte resurse va avea nevoie" în timpul crizei şi a precizat că va prezenta o serie de măsuri pentru a încuraja firmele mici şi liberii profesionişti care sunt afectaţi de criză.

Între timp, autorităţile sanitare din Anglia a anunţat că şi-au mărit capacitatea de a diagnostica pacienţii, în contextul în care numărul persoanelor contaminate cu COVID-19 a crescut.

Nadine Dorries, ministrul britanic Sănătăţii, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Dorries, care este parlamentar conservator, a precizat că autorităţile au început să identifice persoanele cu care ea a intrat în contact. De asemenea, biroul ei parlamentar a fost închis.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31