fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 07 Septembrie 2017

Un absolvent al Colegiului Naţional de Artă „Octav Băncilă” Iaşi, care a susţinut examenul de bacalaureat în sesiunea de toamnă, a reuşit să obţină nota 10 la Istorie, după ce înainte de contestaţii a fost notat cu 3,70.

 


Publicat in Educatie
Un cutremur de magnitudine însemnată s-a produs, joi seara, în România.

 


Publicat in Social
După nouă luni de la moartea cântăreţului britanic George Michael, câinele său, Abby, încă simte lipsa stăpânului său. Frumosul labrador de sex feminin a fost 10 ani alături de George Michael, decedat pe 25 decembrie 2016, în reşedinţa sa din Goring-on-Thames, Regatul Unit, la vârsta de 53 de ani.

 

Între căţeluşa Abby şi celebrul cântăreţ se formase o legătură specială. Labradorul, care se află acum în grija familiei acestuia, pare că nu-şi poate uita prea repede stăpânul care i-a oferit o casă de când era încă un căţeluş. Prietenii şi rudele lui George Michael spun că Abby şi-a pierdut apetitul şi pare "fără viaţă".

 


Publicat in Media
De anul viitor, românii ar putea decide singuri dacă vor sau nu ca pensia lor să fie administrată şi de fonduri private, nu doar de către stat, a anunţat prim-ministrul Mihai Tudose.

 


Publicat in Guvern
Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava a declanşat o anchetă la Spitalul Judeţean din Suceava după ce un chirurg ortoped a căzut şi şi-a rupt un picior în timp ce intra în blocul operator pentru a face o intervenţie chirurgicală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Suceava spun că medicul chirurg Sorin Mihai Petraşnuc s-a dezechilibrat şi a căzut chiar înainte de a intra în sala de operaţie, unde urma să facă o operaţie.

 


Publicat in Moldova
Cannabis expediat din Spania, descoperit la Galați. S-au înmulțit cazurile de comercializare a drogurilor de risc și mare risc. Doar în două zile, forțele de ordine au depistat cantități importante de cannabis, iar mai multe persoane au fost reținute și conduse la audieri.

 


Publicat in Moldova
Compania Naţională Poşta Română a câştigat un contract de peste 31 milioane de lei, fără TVA, cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti , în baza căruia va livra, la domiciliul titularilor, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare pentru MAI–DRPCIV.

 

Valoarea acordului-cadru este estimată la 31.020.000 de lei, iar durata acestuia este de patru ani. Pe toată durata acordului-cadru se va livra o cantitate minimă de 600.000 de plicuri şi o cantitate maximă de 6.000.000 de plicuri, scrie Mediafax.

 


Publicat in Social
Un profesor de discipline socio-umane din judeţul Gorj a fost condamnat de Judecătoria Târgu Jiu la doi ani de închisoare cu suspendare pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă în vârstă de 12 ani.

 

Profesorul Cosmin Oproiu a fost găsit vinovat de comiterea a două infracţiuni de act sexual. În plus, acesta nu va mai avea dreptul să fie profesor timp de doi ani.

 


Publicat in Justitie
Cazul unei femei însărcinate din China a stârnit numeroase dezbateri pe internet după ce viitoarea mamă și-a luat viața pentru că îi era teamă de nașterea naturală. Familia acesteia a fost cea care s-a opus cezarianei.

 

Tânără de 26 de ani, pe nume Ma, a sărit, pe 31 august, de la fereastra spitalului unde era internată, în provicia chineză Shaanxi. Fătul pe care îl purta în pântec a murit de asemenea, relatează BBC.

 


Publicat in Panorama
Cei doi bărbaţi care au bătut şi dezarmat un poliţist, marți, la Slimnic, judeţul Sibiu, au fost arestaţi.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 5

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30