fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 04 Aprilie 2024

Copilul e în clasa a VI-a la Colegiul Național și n-a știut să pună notele în portativ la o lucrare de control

Părinții au cerut medierea cu conducerea școlii: directoarea a chemat alți doi profesori de Muzică și aceștia au deliberat, spunând că nota 1 este cea corectă

Părinții magistrați au mers mai departe: au reclamat cazul la Inspectoratul Școlar

Ea, fostă prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătorie, actual procuror militar, el – judecător la Tribunalul Iași, au dat Colegiul în judecată, susținând că nota 1 se dă la școală doar pentru fraudă (copiat)

Conducerea școlii s-a ținut tare: regulamentul permite notarea cu 1 și dacă nu scrii nimic în lucrare

S-a ajuns până la strămutarea dosarului civil în alt județ, pentru o dreaptă judecată. Soții Palaghia vor călători oricât prin țară pentru schimbarea notei copilului


Publicat in Anchete
Adolescentul de 15 ani care a înjunghiat un elev de la o şcoală din Sectorul 6 a fost arestat preventiv.

Publicat in Justitie
Diferenţa în 2020 între Mihai Chirica şi Cosette Chichirău a fost de 10.000 de voturi (36.000 la 26.000). Doar PSD mai exista ca partid important, AUR şi ceilalţi erau partide cu candidaţi exotici.

Publicat in Editorial
Moartea „subită” a actorului britanic Adrian Schiller, 60 de ani, cunoscut pentru rolurile din seriale precum „The Last Kingdom” sau „Victoria”, a fost anunţată, miercuri, de agenţia de talente care-l reprezenta, transmite joi DPA.

Publicat in Panorama
O femeie de 55 de ani din Vâlcea este cercetată penal, după ce joi a fost implicată într-un accident rutier.

Publicat in Social
Douăzeci şi două de persoane au fost arestate şi au fost confiscate maşini de lux şi vile în cadrul unei anchete europene privind o fraudă de aproximativ 600 de milioane de euro afectând planul naţional de redresare şi rezilienţă al Italiei, au anunţat joi Parchetul European (Biroul Procurorului Public European, EPPO) şi poliţia italiană, relatează AFP şi DPA.

Publicat in Justitie
Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost găsit mort, joi, în apropierea unui bloc aflat în construcţie, în municipiul Constanţa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Publicat in Social
O fetiţă în vârstă de patru ani a fost atacată de un bărbat cu un cuţit într-un supermarket din oraşul german Wangen şi transportată la spital cu răni grave, relatează joi agenţia DPA.

Publicat in Eveniment
Editura RAO vă invită la lansarea volumului „NE VEDEM IN AUGUST" de GABRIEL GARCIA MARQUEZ.

Publicat in Timp Liber

Te enervează că orașul este condus de un primar cu 4 dosare penale? Te-ai săturat să tot citești despre blocurile construite ilegal cu semnătura lui Chirica? Ai obosit să stai în trafic sau să circuli cu aceleași autobuze și tramvaie vechi?

Este firesc să fii nemulțumit de cum arată Iașul după 10 ani cu Mihai Chirica. Pentru că arată rău, un haos cu panseluțe.

Dar fii sincer: ai fost la vot în 2020?


Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3