fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 08 Aprilie 2024

Oamenii de știință s-au declarat perplecși de o serie de semnale radio fără precedent, provenite de la o stea latentă anterior.

Publicat in Panorama
Politehnica Iaşi a terminat la egalitate cu FCU 1948 Craiova, 0-0, luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a treia a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Publicat in CSMS Iasi
O femeie și trei copii au ajuns în stare gravă la spitalul din Roman, unde au fost diagnosticați cu botulism, după ce au mâncat pește congelat cumpărat din comerț. Pentru că Secția de Infecțioase de la Roman nu are gardă, au fost transportați la Bacău.

Publicat in Sanatate
Un bărbat care a tăiat corpul soției în peste 200 de bucăți, apoi a plătit un prieten cu 50 de lire sterline ca să-l ajute să scape de trup într-un râu, a fost condamnat la închisoare pe viață.

Publicat in Panorama
Trei copii riscă pedeapsa cu moartea, în China, după ce au ucis în bătaie un coleg de clasă în vârstă de 13 ani, lăsându-l desfigurat.

Publicat in Panorama
Un bărbat de 43 de ani, din Curtea de Argeș, a fost arestat preventiv sub acuzația de tentativă de omor, după ce și-ar fi bătut cu sălbăticie soția. Victima este în comă la spital.

Publicat in Social
O femeie din Cluj este cercetată pentru lovire după ce a trântit la pământ un copil de 8 ani care afla afară la joacă. Aceasta l-a călcat pe mână cu piciorul, vrând să-i dea o lecție pentru că ar fi țipat la câinele ei, povestește tatăl băiețelului.  

Publicat in Social
O copilă de 4 ani se zbate între viață și moarte la spital, după ce a căzut într-un iaz aflat în spatele casei. O clipă de neatenție a fost deajuns ca fetița să dispară de lângă tatăl ei și să alunece în apă.  

Publicat in Sanatate
Poliția Română a transmis un mesaj cu privire la fraudele online bazate pe promisiunile unor câștiguri fabuloase, în schimbul sumelor de bani oferite unor platforme fantomă de investiții.

Publicat in Social
Un ofițer de poliție din Utah a devenit viral pentru că și-a folosit abilitățile atletice pentru a reține un intrus din cartier, un porc.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3