fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 10 Aprilie 2019

Miercuri, 10 Aprilie 2019 23:19

A murit mama Angelei Merkel

Mama cancelarului Angela Merkel, Herlind Kasner, a încetat din viaţă, a declarat miercuri pentru AFP un purtător de cuvânt al guvernului de la Berlin, confirmând o informaţie din presa germană.

Publicat in Eveniment
Ministerul Justiţiei a anunţat, miercuri, că nu a selectat niciun candidat pentru funcţia de procuror european din partea României, procedura urmând a fi reluată.

Publicat in Justitie
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac dur, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, la adresa ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, care a refuzat până acum să dea ordonanţele de urgenţă dorite de social-democraţi.

Publicat in Guvern
Aflat în fruntea județului Iași de 3 ani fără a avea vreo realizare, fără vreun proiect de anvergură, fără vreo investiție notabilă, incapabil să dezvolte județul sau măcar să îi valorifice imensul potențial, Maricel Popa, omul de paie din fruntea Consiliului Județean Iași, comandă în presa partizană articole defăimătoare și lansează în spațiul public inepții și neadevăruri, acuzându-mă de trădare pentru că am semnat pentru proiectul legislativ pentru construirea Autostrăzii Bacău-Brașov.

Publicat in Politica Locala
„Mănâncă sănătos! Fii supererou!”. Acesta este îndemnul lansat de ansamblul Palas pentru prichindei, printr-o expoziție interactivă fascinantă, educativă și distractivă.

Publicat in Timp Liber
„Candida auris” este o ciupercă capabilă să reziste la medicamente: răspândită în India, Pakistan, Africa de Sud, a afectat şi Statele Unite. Poate fi letală pentru nou-născuţi, persoanele în vârstă şi persoanele bolnave.

Publicat in Sanatate
Sobrietate, simplitate şi seninătate - aceşti termeni înseamnă frumuseţe în Japonia, conform principiilor clasice ale kanso, shibui şi seijaku. Aspectul estetic – în Ţara Soarelui Răsare estetica este considerată o parte integrantă a culturii şi vieţii de zi cu zi - este exprimat prin echilibru, căutarea perfecţiunii, iubirea pentru detalii şi o îngrijire corporală aproape obsesivă pentru un occidental, ca o chestiune de respect pentru sine şi pentru ceilalţi.

Publicat in Moda si stil
Cei trei marinari răpiţi în Togo la începutul lunii martie au fost eliberaţi şi vor fi repatriaţi în următoarele zile, a anunţat, marţi seară, Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Publicat in Eveniment
Sfârşit tragic pentru un băieţel de 3 ani, din judeţul Iaşi. Copilul s-a stins în chinuri după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări.

Publicat in Social
Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, aproximativ 90.000 de ţigarete de contrabandă în valoare de peste 53.000 de lei.

Publicat in Moldova