fbpx
 
Hackerii ucraineni au spart contul unui luptător rus și au cumpărat „camioane” pline de jucării sexuale

Hackerii ucraineni au spart contul unui luptător rus și au cumpărat „camioane” pline de jucării sexuale


O grupare de hackeri din Ucraina a cumpărat cu banii unui voluntar al armatei ruse jucării sexuale în valoare de 25.000 de dolari. Bărbatul strângea bani cu scopul de a cumpăra armatei lui Putin drone.

Grupul de hackeri, intitulat Kiber Sprotyv, spune că a reușit să spargă contul de AliExpress al lui Mihail Luchin, un prieten al bloggerului militar pro-rus Vladlen Tatarsky (alias Maxim Fomin), care a fost ucis, duminică, într-o explozie într-o cafenea din Sankt Petersburg. Luchin a strâns bani pentru a cumpăra drone trupelor rusești, pentru a le folosi pe frontul din Ucraina, scrie Politico.

Este un criminal de război, voluntar, blogger și acum proprietar de dildo-uri”, a spus gruparea de hackeri într-un comunicat, publicând și capturi de ecran în care se vede în ce scop au folosit contul de AliExpress al lui Luchin.

Ucrainenii au afirmat că au cumpărat jucării sexuale în valoare de 25.000 de dolari. Ei au adăugat că Luchin este, mai nou, proprietarul unei colecții „unice” de „p...” în valoare de 25.000 de dolari, bani pe care voluntarul „plănuia să îi cheltuiască pe drone pentru armata rusă”.

Acum, în loc de drone, el va trebui să trimită camioane pline de vibratoare, strapoane și alte lucruri foarte valoroase pentru poporul rus”, a mai spus gruparea.

Luchin a confirmat că e-mailul său și contul de AliExpress au fost sparte de hackerii ucraineni, dar a susținut că a reușit să recupereze cea mai mare parte a banilor care fuseseră cheltuiți - cu excepția a 17.000 de ruble (195 de euro), folosiți pentru a cumpăra jucării sexuale, care fuseseră deja livrate. De asemenea, rusul a declarat că este „trist” că nu există „suficiente rachete Kalibr” pentru a-i nimici pe hackeri.

În replică, Kiber Sprotyv a spus că Luchin a mințit în legătură cu returnarea banilor. Ulterior, Luchin a scris o a doua postare pe Telegram în care a spus că va deschide un sex shop în Rusia și va cumpăra chiar mai multe drone decât era planificat inițial.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31