fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 16 Ianuarie 2021

Reprezentanții Sindicatului Europol au semnalat vineri, 15 ianuarie, cazul șefului unei secții de poliție din Timișoara care obișnuia să-și amenințe subalternii. Potrivit unor capturi de pe grupurile interne de WhastApp, ”te bat de vorbești singur pe stradă” sau ”te încing cu bătaia” erau doar câteva dintre amenințările la care recurgea acesta. Ofițerul a demisionat, iar IPJ Timiș a anunțat că a declanșat o anchetă, informează HotNews.

Publicat in Administratie Locala
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, sâmbătă, 16 ianuarie, alte 3.218 infecții cu coronavirus și 66 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Un urs a fost filmat prin intermediul unei camere de monitorizare a faunei, în Parcul Național Retezat, în timp ce se scărpina de un copac. Reprezentanții Romsilva au făcut publică înregistrarea și l-au numit pe mamifer Baloo, cu referire la personajul din Cartea Junglei, scrie Digi24.

Publicat in Social
În jur de 150 de petrecăreți au dat socoteală pentru participarea la o nuntă, în Tecuci. Oamenii s-au ținut de un plan pe care-l credeau bine pus la punct.

Publicat in Moldova
Un curier de origine algeriană a fost condamnat pentru discriminare, de către un tribunal din estul Franței, pentru că a refuzat să livreze mâncare evreiască.

Publicat in Panorama
Un bărbat de 56 de ani a fost filmat în București în timp lovea intenționat cu mașina un cărucior în care se afla un bebeluș de doar câteva luni. Totul s-ar fi întâmplat pe o stradă din sectorul 6 din București, după ce tatăl bebelușului i-a reproșat șoferului că a blocat trotuarul cu mașina și nu are cum să se deplaseze cu căruciorul. Discuția a fost filmată de părinte cu telefonul mobil și astfel ar fi fost surprins și momentul în care șoferul enervat lovește căruciorul.

Publicat in Social
Sfârșit îngrozitor pentru un cuplu de chinezi: au fost torturați și uciși într-un hotel din Cambodgia, iar ultimele imagini cu ei arată momentul când au fost luați ostateci și împinși chiar în camera lor de hotel.

Publicat in Eveniment
Un bărbat dintr-o comună din județul Olt a murit vineri seara după ce s-ar fi împușcat, din greșeală, cu arma de vânătoare. Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă.

Publicat in Social