fbpx
 
Colaj foto: Epoch Times Colaj foto: Epoch Times

Femeie „jefuită” de o familie de mistreți într-o parcare din Roma (VIDEO)


Episodul, care a avut loc într-o parcare din "Le Rughe", o zonă comercială din nordul Romei, a fost imortalizat într-un videoclip distribuit pe pagina de Instagram „Welcome to Favelas”. Femeia tocmai ieşise dintr-un supermarket când a fost asaltată de mistreţi, evident interesaţi de cumpărăturile ei. Au urmărit-o, au înconjurat-o şi au atacat-o. Fără nicio teamă, i-au smuls efectiv sacoşa din mână.

Micul grup de „tâlhari” era format din patru exemplare adulte şi doi pui. Se pare că prezenţa acestora nu este neobişnuită în zonă, ceea ce reaprinde dezbaterea privind prezenţa mistreţilor în oraş, informează publicaţia Roma Today, citată de Epoch Times.

Rapoarte privind prezenţa grupurilor de mistreţi sunt de fapt frecvente, aceştia vizând în principal coşurile de gunoi pentru a recupera resturi de alimente. Dar, în timp, au devenit din ce în ce mai „îndrăzneţi”: animalele au din ce în ce mai puţină frică de a se apropia de oameni şi, în unele cazuri, situaţia poate deveni periculoasă, mai ales dacă vorbim despre exemplare mari sau mame cu pui.

Între timp, „victima” nu a avut de ales, după o rezistenţă slabă, a aruncat sacoşa, s-a urcat în maşină şi a plecat. Mistrții nu au plecat până nu au devorat tot ce se afla în sacoșă.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31