fbpx
 
Tânărul împușcat de polițiștii suceveni în timpul unei urmăriri în trafic a murit

Tânărul împușcat de polițiștii suceveni în timpul unei urmăriri în trafic a murit


Medicii de la Spitalul Județean Suceava au anunțat că tânărul, care a ajuns sâmbătă seara la spital cu o plagă împușcată, a murit după ce starea lui s-a înrăutățit, iar medicii nu i-au mai putut salva viața, informează Monitorul de Suceava. Florin Negură, pasager, într-o mașină al cărei șofer a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, a fost atins de unul din gloanțele trase de polițiști pentru a-l determina pe conducătorul auto să oprească autoturismul.

Sâmbătă seara, în localitatea Moldovița din județul Suceava a avut loc o urmărire în trafic, după ce șoferul unei mașini înmatriculată în Marea Britanie a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

Polițiștii Secției Rurală Vama au încercat să oprească autoturismul în localitatea Moldovița, dar șoferul nu doar că nu a respectat semnalele, ci a accelerat cu intenția de a scăpa de polițiști. Cursa s-a desfășurat pe o distanță de câțiva kilometri, timp în care agenții i-au cerut insistent șoferului, prin sistemul acustic, să oprească.

La un moment dat, fugarii au intrat pe un drum forestier. Pe acest drum izolat, polițiștii au tras două focuri de avertisment în aer, iar al treilea spre mașină.

Autospeciala de poliție nu a mai putut continua urmărirea din cauza terenului accidentat.

La scurt timp însă, un telefon la 112 anunța că o persoană a fost rănită prin împușcare și era solicitat ajutorul unui echipaj medical. În zona forestieră indicată de apelantul la serviciul unic de urgență au ajuns ulterior și polițiștii și echipajul medical. Cel împușcat era conștient și cooperant din punct de vedere medical, însă reticent în ceea ce privește oferirea unor date cu privire la șoferul vehiculului. Mașina cu care cei patru au fugit era împotmolită într-un șanț. Toți tinerii erau băuți, iar în mașină erau mai multe sticle de cu băuturi alcoolice, informează IPJ Suceava, potrivit Monitorul de Suceava.

Tânărul care a suferit leziuni prin împușcare a fost transportat pe jos de polițiști și echipajul medical până la locul unde a reușit să ajungă ambulanța, de unde a fost transportat la spital. Cercetările care s-au derulat au stabilit că mașina a fost condusă de Samuel Mireuță, din Ciumârna, care s-a ales acum cu dosar penal.

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: