fbpx
 
Șah mat la Becali: Poli Iași, victorie mare împotriva FCSB (VIDEO)

Șah mat la Becali: Poli Iași, victorie mare împotriva FCSB (VIDEO)


Politehnica Iaşi a învins-o în deplasare pe FCSB, scor 2-1, în etapa cu numărul 6 a sezonului competiţional 2019/2020, aceasta fiind a patra înfrângere la rând a steliştilor.

Golurile au fost marcate de Frăsinescu şi Loshaj pentru ieşeni, respectiv Tănase din penalti pentru gazde, care au un moral foarte şifonat înainte de partida de joi cu Vitoria Guimaraes.

Singurul eveniment notabil al primei părţi a fost golul marcat de Cosmin Frăsinescu, gol în minutul 40, cu capul, după o lovitură liberă bătută de Cristea, golul venind pe colţul scurt al lui Vlad.

FCSB a jucat iarăşi slab, fără idei de joc, fără strălucire, pasele nu s-au legat, chiar dacă Pintilii şi Roman au revenit în primul 11 după multe luni de absenţă.

Prima parte a reprizei secunde a aparţinut totuşi gazdelor, care au ameninţat din ce în ce mai mult poarta adversă şi până la urmș egalarea a venit, după un penalti primit în minutul 50, când Rusu l-a „cosit" pe polonezul Gikiewicz în careu, după o fază în care totuşi balonul venit din centrarea lui Ovidiu Popescu a părut că a depăşit spaţiul de joc.

Remarcăm intrarea la pauză a lui Adi Popa, revenit după mulţi ani acasă la FCSB, dar şi o fază în care e foarte posibil ca arbitrul Bârsan să fi greşit, chiar înainte de golul de 1-1, când Cristea a faultat dur la mijlocul terenului, atac cu talpa înainte, a primit doar galben.

Tănase a egalat la unu, dar continuarea pentru stelişti nu a fost una fericită.

Poli Iaşi a obţinut victoria după şutul de la distanţă a lui Loshaj din minutul 73, şut de la distanţă care nu părea foarte periculos, dar care l-a păcălit pe Vlad, care practic a scăpat mingea din mână...

Nici intrarea lui Gnohere din minutul 60 nu a putut schimbat mare lucru la gazde, atacantul de culoare având vizibil probleme fizice şi de ritm de joc.

Este aşadar a patra înfrângere la rând a roș-albaștrilor, care rămân la 10 puncte de CFR Cluj, campionatul părând acum pierdut.

Poli Iaşi o egalează pe lidera CFR Cluj acum în campionat, ambele având 14 puncte, tot 14 putând face luni şi Viitorul, dacă o va învinge pe Astra.

 

Sursa: ziare.com


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31