fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 06 Iulie 2017

Judecătorul suspendat Dan Anton a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel București la 4 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influență, decizia nefiind definitivă.  Acesta a fost acuzat de procurorii DNA că a cerut bani pentru a interveni la magistraţi în cazul unei persoane judecate pentru contrabandă.

 


Publicat in Justitie
Puține ieșiri publice are deputatul PSD Iași, Vasile Cîtea, dar și când le face, acestea devin memorabile! Una dintre ele s-a petrecut chiar astăzi, când social-democratul a postat un mesaj cu greșeli de exprimare și de limbă pe Facebook.

 


Publicat in Social
Actorul britanic Michael Enright, care a jucat alături de Johnny Depp în Pirații din Caraibe, a decis să renunțe la viața de la Hollywood, ca să lupte în Siria împotriva Statului Islamic.

 


Publicat in Media
Salvatorii ISU Dobrogea au fost solicitați, joi după-amiază, să intervină pentru recuperarea din valurile mării a două persoane ce intraseră să se îmbăieze și aveau dificultate de a reveni la mal, în Eforie Nord, în zona Plajei Acapulco și la Vama Veche, pe plaja restaurantului La Stuf.

Publicat in Social
Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Țuțora au depistat în trafic un tânăr conducând un autoturism fără a deţine permis de conducere.

 


Publicat in Social
Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări pe numele unui gălăţean care a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a deţine permis de conducere.

 


Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat şi predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Galaţi un bărbat pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Austriei.

 


Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni- I.T.P.F. Iaşi au descoperit o carte de identitate românească falsă, procurată de un bărbat, cu cetățenie Republica Moldova, deoarece voia să ajungă de urgenţă la sora sa, în Franţa.

 


Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni, în cooperare cu omologii din Republica Moldova, au reușit, în urma unei acţiuni specifice, contracararea unui caz de contrabandă cu ţigări. În cadrul acțiunii, au fost reţinuți doi frați, cetățeni din Republica Moldova, unul pe malul românesc al râului Prut, celălalt pe malul moldovenesc.

 


Publicat in Social
Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat discursul public susţinut de omologul său american, Donald Trump, la Varşovia, arătând că acesta a subliniat că articolul 5 al Tratatului Nord-Atlantic va fi respectat de Statele Unite ale Americii.

 


Publicat in Presedintie
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31