fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 25 Martie 2023

Un accident feroviar a avut loc, sâmbătă seară, în Gara Galaţi. O locomotivă a lovit violent un vagon de călători. Patru persoane au fost rănite, una dintre ele se află în stop cardio-respirator, iar un alt pasager este încarcerat.

Publicat in Moldova
Trei minori din localitatea Căldărăşti - Pogoanele, judeţul Buzău, în vârstă de 9, 10 respectiv 15 ani, sunt cercetaţi în stare de libertate, după ce ar fi omorât un bărbat de 80 de ani pentru a-i sustrage o bicicletă.

Publicat in Justitie
O aeronavă TAROM care efectua un zbor pe ruta Timişoara - Hurghada a aterizat de urgenţă, sâmbătă după-amiaza, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti, din cauza unei urgenţe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă.

Publicat in Social
Inspectorii vamali din cadrul Autorității Vamale Române, aparat central și Direcția Regională Vamală Brașov, au oprit vineri în trafic, pentru un control de rutină, pe centura orașului Brașov, un ansamblu rutier înmatriculat în Ucraina care se deplasa în direcția Sibiu.

Publicat in Social

Lucrările de construcție la Silk District avansează în ritm rapid, iar dezvoltatorul Prime Kapital se bucură să împărtășească ieșenilor progresele înregistrate.


Publicat in Imobiliare
Un șofer și-a pierdut viața noaptea trecută pe DN 28, în orașul Podu Iloaiei din județul Iași, într-un accident teribil. A intrat cu mașina pe care o conducea într-o căruță.

Publicat in Social
Austria își va îndeplini obligațiile care îi revin în calitate de parte la Statutul de la Roma și îl va aresta și extrăda pe președintele rus Vladimir Putin la Curtea Penală Internațională (CPI) dacă acesta va alege să vină în țară.

Publicat in Eveniment
Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară. CEO-ul Meta a împărtășit cu fanii imagini cu fiica sa.

Publicat in Panorama