fbpx
 
Monica Berescu (USR Iași): PSD îi înșeală din nou pe români și le ia banii din buzunare!

Monica Berescu (USR Iași): PSD îi înșeală din nou pe români și le ia banii din buzunare!


Premierul Marcel Ciolacu a mințit cu nerușinare o țară întreagă de fiecare dată când a vorbit despre creșterea taxelor. A declarat public în mai 2022, ianuarie 2023 și în luna mai din acest an că nu vor exista creșteri de taxe și impozite.

Săptămâna aceasta s-a publicat ordonanța de mărire a taxelor, iar românii văd cu ochii lor peste cele 200 de taxe noi, creșteri de taxe sau impozite prin care PSD-ul pune birul pe români și îi obligă să plătească din buzunarul lor incompetența guvernului condus de Marcel Ciolacu!

Guvernul PSD-PNL a adus sărăcia în casele românilor: cel mai mare deficit bugetar din istoria modernă, de 43 miliarde de lei în doar 6 luni, dar și cea mai mare inflație din ultimiii 20 de ani.

De când se află la guvernare, ciuma galbenă și ciuma roșie au făcut praf bugetul și economia României, iar acum îi împovărează, din nou, pe români cu noi creșteri de taxe și impozite. Aceste taxe vor lovi cel mai tare în PFA-uri și microîntreprinderi, care ar putea plăti chiar și peste 3 ori mai mult la stat.

Cu toții vom plăti mai mulți bani pe mâncare și pe servicii, dar și pentru achiziționarea unei locuințe. Aveam deja o inflație la cote foarte înalte iar cu măsurile impuse acum de PSD-PNL prețurile vor crește si mai mult și întregi sectoare ale României vor fi blocate!

Dragi români, PSD vă scumpește artificial casele și apartamentele pe care vreți să le cumpărați. Guvernul Ciolacu a decis creșterea TVA pentru casele sub 600.000 de lei de la 5 la 9%. Piața imobiliară suferea deja din cauza scumpirii creditelor, acum Guvernul îi sapă groapa.

PSD și PNL apără sinecuriștii și ineficiența, cheltuind bani pe care nu îi au și lovind în oamenii corecți. Oamenii numiți de ei sunt ocupați să fure, să ia șpăgi și din cauza lor mor oameni cu zile în spitale sau in explozii cum este cea de la Crevedia!

Măsurile de reducere a cheltuielilor sunt de fațadă, doar o perdea de fum pe ochii românilor. Se prefac că reduc aparatul bugetar când de fapt elimină doar poziții neocupate, se prefac că scad numărul de secretari de stat, dar de fapt ajung la 160 de secretari de stat când in 2021 erau 80, înființează agenții cu 100 de angajați și salarii de 9000 de lei special pentru omul PSD-ului, Marian Neacșu! Acesta este PSD-ul, o ciumă care sărăcește țara această cu fiecare zi care trece!

Monica-Elena Berescu          

Deputată USR de Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: