fbpx
 
Presă: Vladimir Putin ar fi suferit un atac de cord

Presă: Vladimir Putin ar fi suferit un atac de cord


Vladimir Putin ar fi fost resuscitat duminică seara după ce ar fi suferit un atac de cord în dormitorul său de la Kremlin, scrie The Mirror, care citează un controversat canal Telegram.

Putin ar fi fost „resuscitat” după ce a avut un „stop cardiac” duminică seara, în dormitorul său, susține canalul de Telegram cu numele Generalul SVR, citat de The Mirror.

Controversatul canal de socializare, care susține în mod regulat că Putin este pe moarte, scrie acum că liderul de la Kremlin a trebuit să primească ajutor de urgență de la medici după ce a suferit un atac de cord.

Canalul Generalul SVR sugerează că toate aparițiile recente ale președintelui rus, inclusiv vizitele în străinătate, au fost efectuate de o dublură a sa. Canalul de pe Telegram citat susține că medicii au trebuit să-l resusciteze pe Putin înainte de a-l duce la o unitate specială de terapie intensivă, situată în reședința sa oficială de la Kremlin.

Medicii au efectuat resuscitarea, după ce au stabilit anterior că președintele se afla în stop cardiac”, a relatat Generalul SVR. „Ajutorul a fost oferit la timp, inima a fost pornită și Putin și-a recăpătat conștiința”.

Nu a existat un răspuns imediat din partea Kremlinului la aceste informații, dar oficialii au negat anterior cu fermitate că Putin, în vârstă de 71 de ani, suferă de probleme de sănătate.

Postarea de pe Generalul SVR – care susține, fără a fi furnizat vreodată vreo dovadă, că are o sursă din interior în anturajul său – continuă: „Pe la ora 21:05, ora Moscovei, ofițerii de securitate ai președintelui rus Vladimir Putin care erau de serviciu la reședință au auzit zgomote de cădere venind dinspre dormitorul președintelui. Doi ofițeri de securitate au intrat imediat în dormitorul președintelui și l-au văzut pe Putin întins pe podea lângă pat și o masă cu mâncare și băutură răsturnată”.

Probabil, când președintele a căzut, a lovit masa și vasele și le-a doborât pe podea, ceea ce a provocat zgomotul. Putin s-a arcuit convulsiv în timp ce stătea întins pe podea, dând ochii peste cap. Imediat au fost chemați medicii care erau de gardă la reședință și aflați într-una din încăperile alăturate”.

Canalul de pe Telegram afirmă că „președintele a fost mutat într-o cameră special amenajată din reședința sa, unde a fost deja instalat echipamentul medical necesar pentru resuscitare”, adăugând că starea președintelui rus este în acest moment „stabilizată” și se află „sub supraveghere medicală constantă”.

Am vorbit deja în mod repetat despre deteriorarea sănătății lui Putin din cauza problemelor sale oncologice și a unui număr de alte boli. Acest stop cardiac a alarmat serios cercul apropiat al președintelui, în ciuda faptului că medicii curanți au avertizat deja că Putin este foarte bolnav și este puțin probabil să trăiască până la sfârșitul toamnei”.

Recent, toate întâlnirile și evenimentele oficiale au fost conduse de dublura președintelui. După vestea incidentului de seară, mai multe persoane apropiate lui Putin s-au contactat telefonic și au convenit să organizeze consultări luni cu privire la posibile acțiuni în cazul în care președintele moare în zilele următoare”.

Pentru a adăuga mai multă greutate afirmațiilor, au fost postate filmări cu o cursă a coloanei oficiale inexplicabil de târzie, duminică seara, către Kremlin. Președintele locuiește în mod normal în afara Moscovei și nu în apartamentul său oficial din vasta clădire guvernamentală.

Canalul Generalul SVR este coordonat de un fost general-locotenent al Kremlinului, cunoscut sub numele de Viktor Mihailovici. Acesta susține că Putin folosește dubluri personale, în condițiile în care un reportaj recent al televiziunii japoneze a folosit inteligența artificială pentru a analiza chipul, mersul și vocea lui Putin în mai multe apariții și a concluzionat că președintele rus folosește, într-adevăr, dubluri.

Șeful serviciului de informații militare ucrainene, generalul Kyrylo Budanov, a făcut aceeași afirmație, susținând că adevăratul Putin nu a mai fost văzut din iunie 2022. El a susținut luna trecută: „Acela, pe care toată lumea obișnuia să-l cunoască, a fost văzut ultima dată în jurul datei de 26 iunie 2022”. S-a raportat recent că Putin a făcut călătorii în Kârgâzstan și China și că a fost neobișnuit de activ în călătoriile în interiorul Rusiei.

Săptămâna trecută, Putin a vizitat Perm și a purtat discuții cu comandantul său de război, generalul Valery Gherasimov, la Rostov-pe-Don, după ce a făcut un „ocol” pentru a vizita sediul militar.

Canalul Telegram spune că toate acestea sunt realizate de sosii care au fost supuse unor intervenții chirurgicale plastice și de ani de pregătire de către serviciile secrete ruse pentru a juca în locul lui Putin. Afirmațiile au fost raportate și de presa ucraineană.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31