fbpx
 
Expres de Banat Expres de Banat

Fostul șef al DGA Timiș, a intrat în AUR. I s-a întocmit dosar penal, anul trecut, pentru că și-ar fi agresat soția


Fostul șef al Poliției de Frontieră Timiș și al Direcției Generale Anticorupție (DGA) Timiș, Cornel Iureș, în prezent ofițer DGA, este cel mai nou membru AUR Timiș, anunță Expres de Banat.  El este de la finalul săptămânii trecute purtătorul de cuvânt al filialei.

„Domnul Cornel este absolvent al Academiei de Poliție, pe profilul anchete. Deci nu este doar un simplu milițian. (…) A lucrat și la crimă organizată și mai ales a fost comisar-șef la Direcția Generală Anticorupție. Este un semnal pe care sper să îl înțelegeți. L-am tras acest semnal și le-am explicat cu zâmbetul pe buze inclusiv colegilor mei din filială, că suntem oameni care ne asumăm anumite candidaturi, urmează să ocupăm, cu voia electoratului, anumite responsabilități în stat. Aici nu este loc pentru oameni certați cu legea. Corupția în cadrul filialei Timiș, a partidului nostru în general, nu are ce să caute”, a declarat Mihai Negoescu, coordonatorul AUR Timiș.

În octombrie anul trecut, Iureș s-a ales cu dosar penal în urma unei plângeri depusă de soția sa ucraineancă. Aceasta l-a acuzat de agresiune. Între timp, soții Iureș s-au împăcat.

„L-am întrebat, sunt împreună, o familie fericită, probabil că a fost un incident, o dispută domestică cum se întâmplă în multe familii. Nu există nicio chestiune de natură penală sau morală care să ne pună semne de întrebare. Cel puțin la acest moment”, a declarat deputatul AUR de Timiș Titi Stoica, pentru expressdebanat.ro, legat de acest dosar.

AUR Timiș are la nivel județean aproximativ 5.000 de membri, dintre care 1.200 doar în Timișoara, și alți 3.700 de simpatizanți, spun reprezentanții partidului.

 

Sursa: G4Media


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: