fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 08 Februarie 2020

O femeie, în vârstă de 62 de ani, din localitatea Mihai Vodă, comuna Bolintin Deal, a fost găsită spânzurată într-o anexă a locuinţei.

Publicat in Social
Pensiile speciale au fost abrogate, dar totuși au rămas în vigoare până când Curtea Constituțională va lua o decizie în privința lor. În aceste condiții, sute de foști senatori și deputați primesc pensii speciale cuprinse între 2.000 și 12.000 de lei pe lună.

Publicat in Parlament
Un șofer de 79 de ani a fost la un pas să producă o tragedie pe o șosea din Suceava, după ce a intrat în depășirea unui TIR pe linie continuă și în curbă, relatează Monitorul de Suceava.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din Vama Galați rutier au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat,  pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, emis de autoritățile române.

Publicat in Moldova
Probele pacientei de 33 de ani din Suceava, internată în Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, sunt negative pentru gripă şi noul coronavirus, a anunţat, sâmbătă, Ministerul Sănătății.

Publicat in Sanatate
Doi minori, din Botoșani,  sunt cercetați de polițiști, după ce au furat mai multe sticle cu suc.

Publicat in Moldova
Marian Oprişan a fost reconfirmat, vineri, în fruntea Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat Vrancea, el fiind singurul candidat pentru această funcţie şi a fost ales cu unanimitate de voturi, prin ridicare de mâini, informează Agerpres.

Publicat in Moldova
Alte trei persoane aflate pe o navă de croazieră în portul Yokohama din Japonia au fost testate pozitiv cu coronavirus, crescând numărul total de cazuri confirmate la 64, a declarat sâmbătă ministrul japonez al Sănătăţii, potrivit Reuters.

Publicat in Eveniment