fbpx
 
Twitter Twitter

Un oficial prorus din Melitopol a fost rănit după ce o bombă a explodat când a deschis poarta casei (VIDEO)


Adjunctul şefului Direcţiei Centrale a Afacerilor Interne din Rusia pentru regiunea Zaporojie a fost rănit de o explozie în momentul în care a deschis poarta casei sale din Melitopol, relatează News.ro, care citează CNN.

Dispozitivul exploziv s-a declanşat în momentul în care oficialul prorus a deschis poarta locuinţei, relatează CNN, menționând că acesta a suferit răni și a fost internat.

„A fost amplasat un dispozitiv exploziv improvizat, care a fost declanşat atunci când adjunctul şefului Direcţiei Centrale a Afacerilor Interne din Rusia pentru regiunea Zaporojie a deschis poarta, în drum spre serviciu. Ca urmare, bărbatul a suferit o rană provocată de o mină. Victima a fost internată într-o unitate medicală", se arată în comunicatul Comitetului de Investigaţii al Rusiei, care nu menţionează numele victimei.

Comitetul de Investigaţii al Rusiei a anunţat că a deschis o anchetă.

„Se iau măsuri de cercetare şi de căutare operativă pentru a identifica persoanele implicate în comiterea acestei infracţiuni", adaugă comunicatul instituţiei ruse.

Primarul ucrainean al oraşului Melitopol, Ivan Fedorov, aflat în exil, a declarat că o explozie a fost auzită marţi dimineaţă de locuitorii cartierelor din nordul oraşului.

„Potrivit datelor existente, explozia din această dimineaţă 'a bătut la uşa' şefului adjunct al aşa-numitului Departament de Afaceri Interne din partea ocupată temporar a regiunii Zaporojie în momentul în care acesta deschidea poarta", a adăugat Fedorov.

Acest incident urmează unei explozii similare, care a avut loc săptămâna trecută, când un şef de poliţie din Melitopol, Oleksandr Mişcenko, a fost ucis la 27 aprilie, după ce un dispozitiv improvizat a explodat la intrarea în clădirea blocului în care locuia.

Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a declarat marţi că au fost reţinuţi trei suspecţi "ai unui grup de sabotaj şi recunoaştere, care includea un cetăţean al Ucrainei şi doi cetăţeni ai Rusiei", despre care se presupune că sunt implicaţi în moartea lui Mişcenko.

„Înainte de invazia la scară largă, Mişcenko a fost şeful departamentului de poliţie din Prîazovia. După ocupaţie, nu numai că a dezertat la inamic, dar şi-a convins şi angajaţii să devină trădători", a comentat săptămâna trecută primarul ucrainean Ivan Fedorov.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31