fbpx
 
Facebook Facebook

Cine este tânăra din Brazilia, de origine română, care a fost găsită moartă în Israel


Un român este dat dispărut în Israel, în urma atacurilor Hamas. Informația, publicată de biroul de presă al guvernului israelian, este verificată acum și de autoritățile române.

Pe de altă parte, o tânără din Brazilia de origine română, dispărută sâmbătă, a fost găsită moartă, relatează Știrile PRO TV.

Bruna Văleanu avea 24 de ani și era studentă la Tel Aviv după ce a trăit multă vreme în Brazilia. Ea a participat la festivalul din sudul Israelului împreună cu mai mulți prieteni, iar din ziua atacului familia nu a mai știut nimic despre soarta ei. Sora ei, Florica Văleanu, a anunțat că Bruna a fost omorâtă.

Florica Văleanu, sora Brunei: „Cu profundă durere trebuie să-mi iau rămas bun! Surioara mea a devenit o stea în univers. Te voi iubi mereu!”
Anunțul a stârnit un imens val de susținere mai ales că familia, recent mutată în Israel, fără rude în apropiere a făcut un apel ca lumea să vină la înmormântare, conform tradiției. Mama și sora Brunei au fost impresionate până la lacrimi când au văzut ca mii de oameni le-au fost alături și au condus-o pe fată pe ultimul drum.
În ceea ce-l privește pe celălalt român dispărut, neoficial este vorba despre un tânăr cu dublă cetățenie, româno-israeliană, pe care mama lui din Israel a anunțat că nu îl mai găsește.

În același timp, autoritățile noastre caută o soluție pentru a-i scoate din Fâșia Gaza pe cei 150 de români care au cerut să fie evacuați.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31