fbpx
 
Profesor din Oradea înjunghiat în spate de o elevă de 16 ani, cu un cuțit pentru tăiat porcul

Profesor din Oradea înjunghiat în spate de o elevă de 16 ani, cu un cuțit pentru tăiat porcul


O elevă de doar 16 ani s-a dus la școală și a înjunghiat în spate un profesor de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia”, din Oradea. Potrivit unor surse din acnhetă, eleva a fost surprinsă de supraveghetor cu un băiat, azi-noapte, în internat.

Eleva s-a dus la școală cu un cuțit utilizat pentru tăierea porcilor și l-a înjunghiat în spate pe profesor.

La fața locului, autoritățile au reacționat prompt, mobilizând o echipă de Terapie Mobilă Intensivă pentru a asigura asistența medicală necesară.

Dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor, a declarat că pedagogul a intrat direct în sala de operație. „Va fi operat de garda de chirurgie toracică”, a spus acesta.

Directorul Colegiului Tehnic Traian Vuia, Alina Cotca, a declarat că eleva este în clasa a X-a. „Este în clasa a X a profesională. E cazată în internat. Este o anchetă în desfășurare”, ne-a confirmat directorul școlii.

„Luni, 27 noiembrie a.c., in jurul orei 9, polițiștii bihoreni au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, într-un liceu din municipiul Oradea, o elevă ar fi înjunghiat un pedagog.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și polițiștii Biroului Siguranță Școlară, iar din primele investigații a reieșit că, în urma unui conflict spontan, o elevă de 16 ani, din comuna Olcea, ar fi agresat un pedagog, un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Girișu de Criș, provocându-i, cu un cuțit, o leziune în partea dorsală.

Evenimentul s-a întâmplat în timp ce eleva se afla în biroul directorului adjunct al unității școlare, unde a fost chemată, împreună cu mama sa, pentru probleme de comportament.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Minora de 16 de ani se află, în prezent, în custodia polițiștilor de investigații criminale bihoreni.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru satbilirea împrejurărilor în care a fost comisă fapta și luarea măsurilor legale în consecință", a anunțat poliția.

Potrivit unor surse din anchetă, eleva a fost surprinsă de supraveghetor cu un băiat, azi-noapte, în internat. Acesta este motivul pentru care părinții au fost chemați la școală. 

 

Sursa: realitatea.net

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31