fbpx
 
CNN CNN

Descoperire șocantă făcută de polițiștii din Denver. Cadavrul unei femei, ținut 2 ani într-o mașină funerară, în casa unui bărbat


Descoperire șocantă în casa închiriată a unui bărbat în vârstă de 33 de ani din SUA. Autoritățile au găsit trupul neînsuflețit al unei femei într-o mașină funerară și rămășițele incinerate a cel puțin 30 de persoane.

Bărbatul ținuse cadavrul femeii timp de doi ani în mașina funerară. Autoritățile au făcut descoperirea timpul unei evacuari ordonate de instanță, relatează Yahoo News.

El era proprietarul unei afaceri cu servicii funerare și de incinerare și avea probleme financiare. Bărbatul stătea într-o casă închiriată în Littleton.

„Harford pare să fi avut probleme financiare în afacerea sa. Uneori, nu era capabil să finalizeze incinerările pentru a oferi rămășițe familiilor”, a declarat Matt Clark, de la Poliția din Denver.

Bărbatul nu ar fi oferit unor familii cenușa altor persoane în loc de cenușa celor dragi.

Rămășițețe găsite par să fi fost ale unor persoane – cel puțin 30 – care murit între 2012 și 2021. Iar femeia al cărei cadavru a fost descoperit într-o mașină funerară murise din august 2022.

O fostă clientă a spus că a fost nevoie de luni de zile pentru a recupera cenușa bunicului și a tatălui ei după ce aceștia au murit în 2021.

A fost emis un mandat de arestare pe numele individului de 33 de ani.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: