fbpx
 
De ce a leșinat Hillary Clinton la ceremoniile de ieri: are pneumonie

De ce a leșinat Hillary Clinton la ceremoniile de ieri: are pneumonie


Candidata democraților la alegerile prezidențiale din SUA, Hillary Clinton, a fost diagnosticată încă de vineri cu pneumonie și a primit tratament în consecință, cu antibiotice, a anunțat echipa sa medicală, după ce fostei prime-doamne i s-a făcut rău, duminică, la ceremonia de comemorare a 15 ani de la atentatele asupra Turnurilor Gemene.

 

Doctorul a spus că lui Hillary Clinton i s-a făcut rău pentru că era deshidratată, dar a fost rehidratată, iar acum se reface cu succes.

 

Camerele de televiziune au surprins momentul în care fosta primă-doamnă a plecat mai devreme de la ceremonie și a urcat în mașină sprijinită de consilieri, dând impresia că e aproape de un leșin.

 

Oponenții republicani puseseră deja sub semnul întrebării condiția sa fizică, dar medicul său personal, Lisa Bardack, a declarat luna trecută că Hillary Clinton se bucură de o sănătate „excelentă”, care îi permite să exercite funcția de președinte al SUA. În ceea ce privește intervenția chirurgicală suferită în 2012 pentru îndepărtarea unui cheag de sânge, fostul secretar de stat s-a refăcut complet, a menționat medicul. Pe de altă parte, staff-ul de campanie al lui Clinton i-a acuzat pe adversarii politici că încurajează „o conspirație dementă pe tema sănătății lui Clinton”.

 

Hillary Clinton împlinește luna viitoare 69 de ani, iar contracandidatul ei, Donald Trump, are 70 de ani.

 

După episodul de la ceremonia comemorativă de la New York, Hillary Clinton a mers acasă la fiica ei, Chelsea, de unde a ieșit după câtva timp părând întremată.

 

Le-a făcut cu mâna susținătorilor, a zâmbit și a declarat că se simte bine și că este o zi minunată la New York. Apoi a plecat către casa ei din Chappaqua, New York, pentru ca duminică seară medicul personal să transmită presei comunicatul prin care anunța că fosta primă-doamnă fusese diagnosticată vineri cu penumonie și pusă pe un tratament cu antibiotice.

 

Ceva mai devreme, staff-ul ei de campanie anunțase însă că incidentul de la ceremonie s-a datorat faptului că fostei prime-doamne i-a fost prea cald.

 

Vremea nu era excesiv de caldă la New York, ci plăcută și cu o anumită umiditate în atmosferă, iar în timpul ceremoniei chiar s-a simțit o briză, potrivit Associated Press.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31