fbpx
 
REPETENȚII care conduc România! Avem un singur decarist, restul sunt loaze

REPETENȚII care conduc România! Avem un singur decarist, restul sunt loaze


De nota zece sau printre codașii clasei? Premianți sau repetenți? Oare cum au fost aruncate zarurile pentru cei care astăzi, conduc din diverse funcții, România? Îi vedem la declarații, îi ascultăm în conferințe de presă, se luptă cu toate armele pentru un vot și ne dă de fiecare dată senzația că sunt puternici și că au la degetul mic adversarul. Până una alta, realitatea este că în pixul și în deciziile lor stă soarta unei țări întregi. Cine sunt de fapt cei care ne conduc? EVZ a strigat catalogul celor care ne conduc...

 

Președintele României a fost un elev de nota 10 în liceu și același lucru s-a întâmplat și în facultate.

 

„Domnul Iohannis a fost întotdeauna, în cei 4 ani, printre cei mai buni din clasă, pe vremea aceea se dădea aşa numitul examen de treaptă, pentru a trece din clasa a X-a în clasa a XI-a “, spune Hermann Gerold, directorul școlii unde a învățat Klaus Iohannis, potrivit Adevărul. Iar șeful statului a luat cea mai mare notă la acel examen.

 

Călin Popescu, probleme mari la școală?

La școală „notele de 4 și 5 erau cele mai des întâlnite. De exemplu în clasa aXIa, în afară de Limba Franceză unde a obținut media 8,66, de Educație Fizică și Purtare, ambele cu 7,33 şeful Senatului abia reuşea să treacă anul. În catalogul clasei a XI-a G la actualul Colegiu Sfîntul Sava, anul scolar 1968-1969 Calin Popescu Tariceanu, pe trimestrul I are media 5 la Romana, media 5 la Economie politica, media 5 la Fizica, media 6 la Chimie, media 4 la Biologie si tot atât la Matematica. În trimestrul II, la Limba romana: profesoara Soroiu îi incheie media 4. Nici profesorul Gall n-are ce face cu elevul său – media 4 și la Fizica. Ionașcu, de Istorie, e mai ,darnic” și Calin ia media 5. Media clasei a XIa e 6.18 și corigent la fizică pe vară cu 4.67, media anuală. Cele mai multe dintre mediile anuale ale celui ce-avea să devină premierul Românie și șeful Senatului sunt cuprinse între 5 și 6 – 5.00 la Matematică, 5.00 la Biologie, 5.33 la Română, 5.33 la Economie politică și 6 la Chimie. După ce își dă corigența în vară, Tăriceanu promovează în clasa a XIIa G. Apogeul îl atinge „intelectualul” Tăriceanu, în anul al doilea de facultate când rămâne REPETENT„, relatează un articol publicat de Curentul.

 

Liviu Dragnea, la școală ca la Teleorman...

Liviu Dragnea pare că s-a descurcat bine la școală pentru că a intrat la facultate cu media 9,23, însă de acolo lucrurile s-au depreciat. Acesta a rămas repetent un an în perioada în care a urmat cursurile Facultății de Transporturi din cadrul Politehnicii București, iar ulterior a obținut o diplomă de licență în management și administrație publică la contestata Universitate Ecologică din București, despre care s-a spus că este o fabrică de diplome, potrivit avertisment.net.

 

Ulterior, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat întrebat dacă a rămas repetent, că a decis împreună cu mai mulţi colegi “să prelungească” cu un an perioada de facultate, decizie pe care ar lua-o încă o dată, dacă ar fi în aceeaşi situaţie. ,,Este foarte interesant că au început să fie scoşi de la naftalină foarte mulţi oameni. Eu am mai abordat subiectul acesta acum câţiva ani de zile, de câteva ori. În anul trei sau patru, mai mulţi colegi, cu unii cântam în formaţii, cu alţii aveam alte activităţi, am decis să mai prelungim cu un an. Decizie pe care am luat-o şi dacă aş mai fi încă o dată în situaţia aia, aş mai lua aceeaşi decizie ca să mai stăm un an în plus acolo. A fost o întreagă istorie cu fugă de la examene, fugăriţi prin curtea Institutului”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

 

Carmen Dan, la facultate pe la 30 de ani...

Și protejata lui, Carmen Dan, ministrul de Interne, tot la Universitatea Ecologică a studiat, dar mai târziu, pe la 30 de ani, cam în perioada în care a reușit să ajungă din secretară de școală, om de bază în administrația publică din județul Teleorman.

 

Citește mai mult pe EVZ


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31