fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 16 Iulie 2017

Diana Carreño, un top model de succes de origine columbiană, a murit la sfârşitul săptămânii, după ce a fost împuşcată într-o sală de fitness din oraşul Santander de Quilichao, situat la 45 km sud de Cali.

 


Publicat in Media
Cunoscutul realizator Cristian Hrubaru a fost rănit într-un accident de motocicletă! Hrubaru a fost lovit de o maşină pe Transalpina.

 


Publicat in Vedete
O fetiţă în vârstă de şapte ani a fost găsită moartă, sâmbătă seară, în incinta unui loc de joacă dintr-un restaurant din Ploieşti. Copilul a fost găsit căzut sub o băncuţă, în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare ale paramedicilor de la SMURD şi medicilor de la Spitalul de Pediatrie Ploieşti nu au avut nici un rezultat.

 


Publicat in Social
Un taximetrist în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața duminică într-un accident din Botoșani, potrivit Agerpres.

 


Publicat in Moldova
Bonurile fiscale emise în data de 26 iunie 2017, cu valoarea de 20 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

 

La această extragere au participat bonurile fiscale emise între 1 și 30 iunie 2017, iar fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

 


Publicat in Fiscalitate
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în cazul a doi bărbați care au prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismele pe care  le conduceau.
 

Publicat in Social
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni împreună cu lucrătorii vamali au descoperit aproximativ 90.000 de ţigarete de provenienţă Republica Moldova, pe care un cetățean român încerca să le introducă în ţară, ascunse în locuri special amenajate în podeaua, portierele și aripile din spate ale autoturismului pe care îl conducea.

 


Publicat in Social
A mai existat un dosar Tel Drum la DNA, dar a fost clasat în 2010, sub conducerea lui Daniel Morar, a anunţat Laura Codruţa Kovesi. Actualul procuror şef al DNA susţine că instituţia pe care o conduce nu își alege ţinte, ci anchetează doar fapte. Aluzie evidenta la declarațiile recente ale șefului PSD, Liviu Dragnea.

 


Publicat in Justitie
Cele şase ţări arabe care au rupt luna trecută relaţiile cu Qatarul, pe care îl acuză că susţine grupările jihadiste, au solicitat FIFA ca statului din Golf să i se retragă organizarea Cupei Modiale de fotbal din 2022, transmite News.ro.

 


Publicat in Fotbal international
Înscrierile pentru concursul de admitere la toate specializările din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie„Grigore T. Popa” Iaşi au loc online şi încep luni.

 

Purtătorul de cuvânt al UMF Iaşi, Ivona Burduja, a declarat pentru AGERPRES că înscrierea pentru concursul de admitere se va desfăşura în perioada 17 – 23 iulie şi are două etape, prima constând în completarea formularului de înscriere online până pe 23 iulie, ora 11.00, iar cea de-a doua etapă – în depunerea dosarului de înscriere la Institutul de Anatomie sau la Facultatea de Farmacie, funcţie de studiile pentru care optează fiecare concurent al cărui dosar a fost considerat valid.

 


Publicat in Educatie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31